allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor
Printable View
allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor
çok güzel maşallah kazasız belasız
benziyo dedim :D yani ne arabalar ne hale geliyo :D
sen arabaları karıştırıyosun sanırım
eski garajım swapcenter zaten hangi araba ne biliyorum
safiye soymanın oğlunun arabası turan sezgin abimizdeydi sattı o araba lacivert renkli ve eskiden hgt turbo motorluydu
bide swapda kırmızı bi mirafiori vardı oda anıl abinindi o sonra ankarada bi el değiştirdi sonrada şehirdışına satıldı die duydum ve o araba walter röhrl imzalıydı ve TR de 1 tane war die biliyorum oda kırmızıydı ve turbolu ondan karıştırmış olabilirim
Stradale body kit alıp üzerine geçirince ne yazık ki Abarth olmuyor araç. Herkesinde bildiği gibi Replica oluyor. Zaten bunun örnekleri var Türkiye'de.
Fabrika tarafından üretilen ve o yıllarda yarışan kişilere satılan orjinal safkan Abarth bir tane var Türkiye'de. The Marmara Otel'in sahibi Oğuz Gürsel'in Türkiye'ye getirdiği daha sonra Bursalı yarışcı Serhat Şahim'in yarıştığı ve sonrasında Mehmet Taşanyürek'e geçen araba. Bu araba 1980 lerde geldi Türkiye'ye.
bu fotoğrafda 1997 Yeşil Bursa Rallisi - Serhat Şahim
http://img855.imageshack.us/img855/4815/imagevka.jpg
Bu fotoğrafda en güncel hali.
http://www.modifiyem.com/foto-galeri...igi-640-11.jpg
maşallah çok güzel racing.. :)
Çok beğendim maşallah kazasız belasız binin inşallah.
maşallah eskiler için bunların anlamı büyük :)
Oyy.masallah
Çok hoş gerçekten Allah kaza bela vermesin
bu aracın olduğu tuning dergisi var bende replica olduğunu belirtmişler hata isterseniz paylaşa bilirim dergiyi :) orjinal yarışan abarth motoruda bizde var kuru karter depoda duruyodu noldu bilmem şimdi atşelemenin üstünde bile abarth amblemi var ;)kırmızıyıda hatırladım şimdi :) az çok imzalı olduğunu bilmiyodum üst kapağında lancia yazıyodu müzik sistemcilerde duruyodu bi ara kolejde hata kafamda kalan bide finspeedin vardı kırmızı hgt motorlu :D bi tane dağa vardı o çok eski sn plakalı 2000 deyildi oda mor vardı oda yandı lec plakalı var oda katliyama kurban gitti siyah var dı onu sadece 2 3 kere gördüm :D ankarada mavi var sülayman abinin oda çamurlukları şiş 2000 16 v motor var onda hgt motorlu vardı işde turan sezginin dayımın arabası vardı mavi olan pert oldu oda beyaz vardı oda pert oldu bu bahsetiklerim tek kapı olarak 06 m 0008 vardı en iyi giden 2000tc motorlu tubo 131 di enkaya takılan eski abilerim bilir :) çok vardı tek kapı hafızamda kalan bunlar ankarada
Mehmet Taşanyürk abimizin aracı replica ise ben aracımı satar yeni kasa şahin alır cms 40 koyar yere basarım :D :D
Zaten şu anda o araç gitti TR den yok öyle bir araç :(
maşallah küçük sanayının kırmızı gülüne :D
arkadaşım uyuz etmeyin beni oğuz gürselin aracına arkdaşn otobüs çarptı araç hoşafa döndü ferda dilgeye ayitir walter worl imzalı arabada şimdi çözdüm zuric den gelmiş bu araçta alpay günaydının tek kapısı yarıştığı güneri tuningin hazırladığı arabası bildiğim REPLİCA OĞLU REPLİCA hurda şeklinde alınıp toplandı :D oğuz gürselde babamın arkdaşı bu arada ondan bukadar çok bilgiye sağibim cms 40 ları hazırla inanmıyosan faceden ekle beni :D oğuz gürselin arabasıda bilerek pert etiler parçları alabilmek için çünkü bi müted yarışıp gümrüğe bırakmak zorundalar
eyer o araç gerçek abarthsa bende eşeğim bukadar büyük konuşuyorum
Hee Türkiye de o kadar adam yanlış biliyor sen doğruyu biliyosun hadi beeee :D
türkiyede neler yanlış biliniyo bi bilsen bu araba yapma abarth deyil aracın sayibine sor istiyosan kendi kabul ediyo sen niye savunuyosun ki :D
2jzgte;
Sen typer'da da bana araba kazasız boyasız dedi sahibi demiştin hatırladın mı ? Ne kullanıyosun sen ? Serap görüyosun sürekli böyle şizofren filanmısın ?
konuya girdim kafam karıştı :D