Herkes herşeyi bilirse ( daha dogrusu bildigini sanarsa) böyle olur kanka :D
Printable View
Hayır o degil şimdi yine konuya giricek yok ben yanlış hatırladım dicek :D typer muhabbetinde oyle olmuştu yine böyle dalga geçmeye çalıştı benimle yok sahibi bana boyasız dedi beyaz typer mı var boyasız diye sahibindendeki konuşmaları direk SS yapıp koydum buraya sonra yanlış hatırlamışım diyo :D
Herşey bildigin gibi degil koçum, uyan şu uykudan :)
Maşallah; çok güzel.:)
ilk önce konuşmayı öğren o gün çok arabayla konuştum o yüzden kafam karıştı yazdım ayrıca sen kimsin Cosworth motor bekleyen aciz Taunus :D bu nedir arkadaş beni tanıyan tanıyo o araba abarth deyil arkadaşım . beyaz typerın tr de olmadığını biliyorum mal deyilim ayrıca yanlışlıkla yazdım die 10000 kere dedim arkadaş iyiki bişi yazdık yanlışlıkla SEN GİT KUMDA OYNA Cosworth LE
Beyaz typer'in tr'de olmadıgını bilen adam o muhabbeti devam ettirmez yanlış yazdığını farkedip editlerdi kardeşim,
cosworth motor bekleyen aciz taunus çünkü babamın arabasını alıp takas etmiyorum milletle, kendi arabam en azından :)
Konuşmayı öğren muhabbetini geç bikere, sen daha okuduğunu anlayamıyosun :D
Nedense senide kimse tanımıyo o nası olcak :D
ya kardeş düzeldim 10000 kere dedim kafam daldı yazdım başka araçla konuşurken al şu sayfayıda oku deyerini bil senin için :D çektim abrthmı deyilmi anlarsın bilmediğimi şeyi niye yazıyım arabada babamın deyil ayrıca 1 tane arabmız yoki :D bizim gir plakadan bak
sanal ortamda atar giden yapnalardan deyiliz biz realde uğraşıyoruz ;) kaç senedir üyeyim mesaj sayıma bide senin mesaj sayına bak her konuya atlayan kim beli oluyo bilip bilmeden
AL ZOOMLE OKU :D
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ZOOM'LEr okurum :D :D :D
haha ama iyi zomlee sonra burda yaz kusura bakma kardesim ben hata yaptım die :D
al buda oğuz gürselin arabasının resmi dağada bişi yazmıcam zaten nezamn bişi yazsam biri muhalefet oluyo
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Tek kelime ile harika,maşallah yanıyor yanıyor:D
Güzel kardeşim sen bildiğini savunuyosun biz bildiğimizi savunuyoruz... Serhat Şahm dediğimiz kişi direk olarak Mehmet Taşanyürk e satmadı zaten bu aracı orda bir kopukluk söz konu o arada senin dediğin kişi alıp satmış ise 2 tarafta haklı konu kapandı hadi iyi uykular ;)
Ey 131 sen nelere kadirsin :D
maşallah Bu ne güzellik... Allah kazalardan belalardan esirgesin
Maşallah mükemmel Allah kaza bela vermesin
allah kaza bela vermesin hos duruyor
maşallah kazasız belasız .....