Abi fazla bile basıyo olabilir :D :D
Tam kıvam diyelimm :)
Sürtmeden güzelbi basıklık :) Hatta abi arkadaşla görüşiyimde arabasındaki bikaç resmi unutmazsam göstereyim size :)
Printable View
Abi fazla bile basıyo olabilir :D :D
Tam kıvam diyelimm :)
Sürtmeden güzelbi basıklık :) Hatta abi arkadaşla görüşiyimde arabasındaki bikaç resmi unutmazsam göstereyim size :)
Çok hoş olmuş son hali ile. :)
ama jant büyük:Dben orjinal 14 inch lere takarsam nasıl durur çamurluk -lastik arası aceba:beuj:
Abi lastik ebatın 185-65-14 mü ?
evet kardeşim
Saçlarla basıcaksan abi yay sana yetmez :) Coil coil coilll :) :)
kardeşim free takılamıyoruz family takıldığımız için neyazıkki fazla aşırıya kaçamıyoruz:( ama 40mm - 35 mm den bariz konfor ve düşüş olarak fark varsa düşünülebilir 1 cm fark fena değil:D
tanıdık var kardeşim ama yani fiyat uçuk artı sorun olursa garanti püfff burda:D bakalım artık family modunda olduğu kadar değerlendirecez ecele yok;:D
Abi şehirler arası yolculuk moduna gidiyorum coili 6cm kaldırıyorum, yinede sizin 4lük yaylardan basık duruyor ama yinede bana basık gelmiyor artık :D En ideali coil abi, kafana görebi ölçüde bas 17jantta bile konforlu konforlu gezz :)
Ön arka kardşm en fazla arabamı silmek dahil 10dkmı alıyor :P :)
Benimde kapalı garaj gibi bir sıkıntım var.O kadar dikki bi an için inerken ani frende ,arka tarafın öne gelicegini takla atıcağımı zannediyorum:D:DAracı ailemle ortak kullanıyoruz ve ***** onlarda basık arabayla gezmekte pekte hoşnut olmazlar:)Coil yaptırmak çok mantıklı o zaman 10 dk., yarım saat valla fark etmez uğraşırım:)
Aynen kardşm coil mantıklı iş ;)
Ön karlığın esnek olucakki böyle durumlarda sürtüp geçicksin :) Coil al normal hep 3cm basık dursun, kafan estiğinde hafta sonları dip gez hafta içi yüksek kalsın :)
Senin coillerin markasını pm. alsam ayıp olurmu:beuj::D
ertan coil işi kafama yatmıyor değil ama işte bazı işler den dolayı olmuyor nekadar da içim gitse:(emre aracı satarsan coillrine talibim:D