Abi fazla bile basıyo olabilir![]()
Tam kıvam diyelimm
Sürtmeden güzelbi basıklıkHatta abi arkadaşla görüşiyimde arabasındaki bikaç resmi unutmazsam göstereyim size
![]()
Abi fazla bile basıyo olabilir![]()
Tam kıvam diyelimm
Sürtmeden güzelbi basıklıkHatta abi arkadaşla görüşiyimde arabasındaki bikaç resmi unutmazsam göstereyim size
![]()
Aşk sadece tutkudur..
Çok hoş olmuş son hali ile.![]()
enough ?
4lük'e örnek![]()
![]()
Aşk sadece tutkudur..
ama jant büyükben orjinal 14 inch lere takarsam nasıl durur çamurluk -lastik arası aceba
![]()
artık corc-i zamanıcdti
Abi lastik ebatın 185-65-14 mü ?
Aşk sadece tutkudur..
Saçlarla basıcaksan abi yay sana yetmezCoil coil coilll
![]()
![]()
Aşk sadece tutkudur..
kardeşim free takılamıyoruz family takıldığımız için neyazıkki fazla aşırıya kaçamıyoruzama 40mm - 35 mm den bariz konfor ve düşüş olarak fark varsa düşünülebilir 1 cm fark fena değil
![]()
artık corc-i zamanıcdti
tanıdık var kardeşim ama yani fiyat uçuk artı sorun olursa garanti püfff burdabakalım artık family modunda olduğu kadar değerlendirecez ecele yok;
![]()
artık corc-i zamanıcdti
Abi şehirler arası yolculuk moduna gidiyorum coili 6cm kaldırıyorum, yinede sizin 4lük yaylardan basık duruyor ama yinede bana basık gelmiyor artıkEn ideali coil abi, kafana görebi ölçüde bas 17jantta bile konforlu konforlu gezz
![]()
Aşk sadece tutkudur..
Ön arka kardşm en fazla arabamı silmek dahil 10dkmı alıyor :P![]()
Aşk sadece tutkudur..
Benimde kapalı garaj gibi bir sıkıntım var.O kadar dikki bi an için inerken ani frende ,arka tarafın öne gelicegini takla atıcağımı zannediyorumAracı ailemle ortak kullanıyoruz ve ***** onlarda basık arabayla gezmekte pekte hoşnut olmazlar
Coil yaptırmak çok mantıklı o zaman 10 dk., yarım saat valla fark etmez uğraşırım
![]()
Aynen kardşm coil mantıklı iş
Ön karlığın esnek olucakki böyle durumlarda sürtüp geçicksinCoil al normal hep 3cm basık dursun, kafan estiğinde hafta sonları dip gez hafta içi yüksek kalsın
![]()
Aşk sadece tutkudur..
ertan coil işi kafama yatmıyor değil ama işte bazı işler den dolayı olmuyor nekadar da içim gitseemre aracı satarsan coillrine talibim
![]()
artık corc-i zamanıcdti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)