Vay vay kimleri görüyorum
Antika focusBi jant yay alındıktan sonra kendine göstericek inşallah, bu haliyle de seviyoruz hfk yı ama öyle görmek istiyoruz
![]()
Anaaaaa bizim tosuncukYürek spec focus 1
![]()
Basılması gerektiği kanaatine +1 de benden kardeşim, kapaklarıda çıkarttıkmı tamamdır..
Ammaaaaaaaa; hem 1,6 sınıfına göre biraz daha yaktığından hemde pekte iyi gidemediğinden (1,5 CRDI) bi chip tuning de fena olur beeeeeee...
Buarada tesko yu satmak çok mantıklı bende kendimi zor tutuyorum evdeyken satıcam diyorum arabaya binince ona muhtaçmış gibi bir aşkla dinliyorum, sende ayrı kalınca özlüyorum demiştin ama sonunda karar vermişin demek, mantıklı.. Satarız motora yatırım yapar saplarız iliklere kadar![]()
ig: erayender
Valla eray bence motor işlerine girmeye hevesi var ertanın onu biliyoruz da, herşeyden önce, sade de olsa bi görsellik katılmalı, hadi jant olmasa bile bi yayİttir et garajı ya, lift kurcaz oraya
![]()
Hangimizin hevesi yokki, bana kalırsa zaten sade olan görsellik dahada güzel olur. (JDM Spec). Peder bana bıraksa beni biliyosun meselaAma malesefki arabada okadar hissem yok. Ertanım tuning e he diyen pederi bulmuşken şu parayı biraz dağıtcağına cebinde tutsada yapabilse.. (Gerçe kaçak takılıyo ama neyyssssseee)
![]()
Crdi affetmez
Tesisatı söküp şu manifold/şanzımanı elden geçirdin mi kafayı öne çıkarırsın rahatça zaten
Ama kalkışta dizel favori tabi![]()
Maşallah temiz duruyor kazasiz belasız, begendim (:
Aşk sadece tutkudur..
Ertanım sen bana max. 1,5 ay ver sonra burda fotoları görsınavlar başlıyo buara ilgilenemiyorum bende sınav esnasında para biriktircem sonra gör, yaza sahilin yıldızlarıyız olum boş geçmicez
![]()
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ERY98, dodoo, ERTAN
![]()
![]()
biz ayrılmayız agaaa
![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)