maşallah kardeşim farlar gayet hoş olmuş.ben 35mm kullanıyorum voglant aile olduğ için ve gayet memnunum yol tutuşu ve konfordan
artık corc-i zamanıcdti
Hayırlı olsun kardsm 2 gün bekleyemedinmiKaça aldın farları ?
Aşk sadece tutkudur..
Maşallah son hali güzel olmuş kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
umarım jant da iyi bir tercihin vardır ben bulamadım çünkü öle gıcık bir ölçüye sahipki araç artı et değeri![]()
artık corc-i zamanıcdti
Jant bulabilmek gerçekten zor iş olacak, ama ertan ne yapar ne eder uydurur bulur bişileriBilecik güzeli
![]()
Allah kaza bela vermesınMasallahı var arcın dıp dırı
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Ben coilden önce eibach prokit kullanmıştım, gayet konforlu orjinalden farkı yok.. Ön arka düşürmesi dengeli..
Eibachtan önce maxtrac kullanıyorum 4lük çok sertve konforsuz..
Aşk sadece tutkudur..
Şuanda normalbi focusa göre rahat 8cm yerdeyimki daha dip basık değilim. Üstümde 17 Jant war, kasislerden uçmadıkça süper konforlu..
Kesinlikle ama kesinlikel coil tavsiye ediyorum.. 2 takım spor yay aldım keşke ilk coil yapsaymışım diyorum. Düşün 4lük yay warken kendimi basık sanıp ön lipim sürtermi diye düşünüyordumDip bastığında bile dikkatli kullanırsan bişey olmuyor..
Özel siparişle getirtdiği arkadaşımın 5lik yayları war, benimkini görünce pişman oldu, sarı koniler olduğu halde benim 8cm basık halimle ondan konforlu ve yoltutuşum iyi.. Bunu kendi söylüyor..![]()
![]()
Aşk sadece tutkudur..
Bende dip basmak istiyorumda ufak tefek sýkýntilar var mesela mahallenin girisinde ve cikisinda öyle bir kasis varki su anki haliyle iki kisi varken surtuyorBastan2 takim yay alip degistiriceme coil almak daha mantikli. Sezonluk basarim ***** kisin kapali garajda hep yatiyor.Coillerin markasini ogrenebilirmiyim mahsuru yoksa?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)