sağolun beyler,sis kapaklarıda şuan aklımda olan şey onu yapabilirim daha çok basmayı da istiyorum ama malesef yollar hiç elverişli değil bunun için :/kazasız belasız..
sağolun beyler,sis kapaklarıda şuan aklımda olan şey onu yapabilirim daha çok basmayı da istiyorum ama malesef yollar hiç elverişli değil bunun için :/kazasız belasız..
sisler sıyahh olup panjurun krom kısmıda sıyah kaplandımııııı kafadan ısleemmm tamam lanmıs olur dıe dusunuorum.. kazasız belaszz ınsallhh =)
maşallah biraz daha basıklık istiyor sanki..birde panjurun nikelaj kısmını siyah yaparsanız daha hoş görünecektir.kazasız belasız
masallah kazasız belasız sürüsler 10/10![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
maşallah kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
Replika vtec jantlarını takana kadar tenekeye güzel bi kapak taksan daha iyi olurdu bence![]()
Maşallah yapılanlar yakışmış kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bunu da algılayamıyorum hakkaten, getirsinler o zaman belli bir mesafeden ölçsünler desibeli, hani alkolmetre diye icad ettikleri saçmalık var ya, bir de desibel için çıkarsınlar bir alet ölçsünler. benim aracım sokaktan geçen magiruslardan veya o saçma sapan ufak motorlardan daha çok ses çıkarıyorsa, o egsozun sıcakken üstüne otururum o derece de iddialıyım
her bi boku yaptık avrupa için egsozumuz emisyonumuz kusur kaldı. hele muayene olayına komple fitil oluyorum. neyse şimdi dellenmeyelim yine![]()
gazlarken falan yakalayıp yazsalar cezayı hadi dicem yakaladı adamlar haklılar ama durduğu yerde yazdılar onu anlamadım,adam çalıştır arabayı baz gaza dedi e ses çıkınca rallici bunlar dediyazdı,biraz itiraz edince sus filmlerden de yazarım dedi ağzımızı açamadık malesef
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)