denizlide cumartesi sanayi içinden geçerken denk geldim, uzaktan bu ne yaw, dememe kalmadan s13 olduğunu fark ettim araba gerçekten çok temiz. kazasız belasız hemşerim. aracı yakından görmeyi de isterim.
bi hafta görüşürüz hemşerim
kadirsa Nickli Üyeden Alıntı
ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...
iyi olmasına iyi tabikide duzgun bakılmışı lağzım bide ca18det korkum olmasa ankarada anlayan pek adam yok heralde anlıyanda zaten opucuk delisi yapıyo sıkıntı biraz sr20det olsa sorun yok
iyi olmasına iyi tabikide duzgun bakılmışı lağzım bide ca18det korkum olmasa ankarada anlayan pek adam yok heralde anlıyanda zaten opucuk delisi yapıyo sıkıntı biraz sr20det olsa sorun yok
bizim ca şimdilik sıkıntısız nazar degmez inş. yorumunada bittim öpücük delisi
kadirsa Nickli Üyeden Alıntı
ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...
ca yıda sr yide çözdük yunus sıkıntı yok
psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı
her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar