çok beğendim, maşallah kazasız belasız. Jantları ve içini de bi görebilsek çok iyi olur![]()
maşallah kazasız belasız dostum
daha bugun öndeki orjınal panjuru tarıf ettıgınız tarzda beyaza boyatmaya verdımRec.O'isimli üyeden alıntı
Biraz düşse daha iyi olur gibi birde sinyallerin folyosu sanki mat duruyor parlak olsa tadından yenmez maşallah kazasız belasız..aracı cok basamıyorum ***** yollarımız cok super ve maalesef tek bınmıyorum arada babam da bıınıyor onun ıcın bu tatlı basıklık ısıme yarıyor şu anlık maçı götürüyor denebilir
desensiz plastik far bulamıyorum varsa bilen yardımcı olsun valla en sonunda angellar dan alıp sadece camını kullanacagım o da pahalı ya patlıcak
![]()
Coğrafya kaderdir
Maşallah çok hoş duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
aracın kasası temiz diri duruyor daha eksiği var ama güzel duruyor kazasız belasız
app yap bizim şöferler bile otobüse yaptırdı takıyo valla yeni çıkan plakalar öle zaten artık o izin vargüzel yanık uçlu fln bi egzoz yaptın mı daha güzel olur,bu arada en son resmi çok begendim
aracı basamayınca ön tampon eki işe yarayabiliyor. şahinleri bence daha toplu gösteriyor. sinyal konusunda arkadaşların çoğu ile aynı fikirdeyim, parlak turuncu folyo yeter on numara olur. göstergelerde farklı uygulama ve ışıklandırma kullanılabilir. Maşallah, Allah kaza bela vermesin...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Arac guzel. Seviyorum bu sahılerı![]()
evet doğan plakalığı buldum şimdi sıra ön tampon ekinde onuda yapıp en yakın zamanda fotoları tazeleyeceğim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)