maşallah dostm eg sedan ex sahibi olarakdan yaptklarına çok imrendim helal olsun çok iyi uğraşmışsın allah nazarlardan saklasın kazasız belasz kullan.
maşallah dostm eg sedan ex sahibi olarakdan yaptklarına çok imrendim helal olsun çok iyi uğraşmışsın allah nazarlardan saklasın kazasız belasz kullan.
kardesım hayırlı olsun manıfoltu nerden temın ettın su anda sadece gazda sıkıntı olmuyormu soguk havalarda erkut abı sıkıntı olabılır dıyodu ben tereddut ettım yaptrcaktım belkı sıkıntı yasarım dıye yanasmadım gıdısınde fark oldu dıosun duz sıstem lpgde yakıt ne durumda ?
Manifoldu forumda bi arkadaştan aldım. Yakıt 22-25 krş civarında şu anda ama aracı denemek için genellikle sıkıştırıyorum. Bu soğuk havalarda, don olan havalarda bile tek marşta sıkıntısız çalışıyor. Tek sıkıntım motor ısınana kadar rölanti düzen tutmuyor. Onun dışında bi sıkıntım yok şu an için.
Rot's13
Wjk Garage
Maşallah kazasız belasız...
maşallah kazasız belasız![]()
///
E36 3.20 Coupe
Merhaba,
Yapılan işlemleri burda detaylı anlatırsan eminim çok kişi fayda görecektir
2001 Clio 1.4i RTA AC : SOLD
1990 Honda Civic : SOLD
HOcam başarılı bi çalışma olmuş kazasız belasız kullan. Benm kafama takılan üzerinden çıkan emme manıfoldu duruyormu? Bana manifold üzerindeki karbüratör valfi lazım bulamıyorum. Eger sende duruyorsa haberleşebilirmiyiz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)