teşekkür ederim ön ızgarayı kendim yaptırdım :)
Printable View
maşallah aracınız cok ıyı.motor ozellıklerınıde ogrenebılırmıyım?avatarınızda 147 bg yazıyorda,mumkunse yakıt degerlerıyle.
maşallah kazasız belasız sürüşler :) aracı ben canlı görüyorum hergün gayet iyi :)) kutluhan sevılıorsun =))
güzel olmus baya yakısmıs kazasız belasız
Masallah ceedleri begenirdim bu haliyle bayildim emeginize saglik
1.6 crdi orjinal 115 hp 255 tork
Yazılım + Kat iptali + K&n kutu içi filtre
- Şehir içi : Az önce baktım 100 km de 6.3 lt. yol bilgisayarı
(230-240 TL. civarı doluyor 729km gittim şuan 166 km daha gider yazıyor 80-100 gitse yeter )
- Şehir dışı : Geçenlerde Ankara - İstanbul en son ölçtüğümde Ankara'dan 90-100 sabit Düzceye kadar ortalamam 4.3 lt gösteriyordu yol bilgisayarı İzmit civarlarında biraz gaza dokundum 120 sabit 5.1-5.4 arası gidip geliyordu yolun durumuna göre.
Maşallah çok güzel
Masallah cok guzel :)
Ön görünüm harika olmuş maşallah. Jant lastik ebadı nedir sanki lastik yanakları kalın kaçmış biraz. Biraz APPye ihtiyacı var plakalar havasını bozmuş Maşallah :)
Maşallah kazasız belasız... çok iyi duruyor
Maşallah araç çok güzel olmuş. Aracın specleri nedir tam olarak? Güzel güç alınmış. :)
215/45/17 lastikler fotoraflarda birazcık öyle durmuşta canlı canlı kalın gözükmüyor göze 40 yanak takmıştım ilk başta bu seferde jant göbekden biraz şişko geldi bu tam kıvamda sanki çıplak gözle :icon_tup: :)
Evet plakada haklısınız da App takmak istemiyorum orjinal her zaman iyidir polis abilerimiz darlıyorlar sonra :)
Teşekkür ederim saygılar ;)
maşallah cok güzel güc alınmış , ciddi keyifli olmuştur şuan:)