Dün baktım bende nickinizden konusunu açtınız mı diye. Başka şey istesem olacakmış :) Koreliler de güce kavuşsun :)
Printable View
Dün baktım bende nickinizden konusunu açtınız mı diye. Başka şey istesem olacakmış :) Koreliler de güce kavuşsun :)
kesinlikle çok ama çok güzel bir kasası var.maşallah
maşallah yazılım hayat vermiş 207 almadan önce çok düşünmüştüm ama 2.eli zayıf diye vazgeçtim şimdide takip ediyorum 2.el piyasası iyi gidiyor :) ön panjur tam oturmamış gibi orj e çevirirseniz daha iyi durur bence
bu sonuçları üstündeki jantlarla mı aldınız uzunda 4.3 ü görmek zordur diye düşünüyorum.
masallah kutluhan cok guzel resımler
yanlız manuel lerde yol bılgısayarında az gosterme sorunu var pompada tasana kadar doldurarak olcersen ıyı olur :)
Güzel Maşallah...
Keyifli de lastiklerim biraz kötü çok sardırıyoruz :) yeni jant + lastikle yolu daha güzel tutarsak çok daha keyifli olucak inşallah :)
Şans işte bende ne zamandır paylaşmayı düşünüyordum dün fırsat bulabildim :)
Teşekkür ederim :icon_tup:
Aynen üstündeki jantlarla aldım yumurta var benim pedalın altında şaka bir yana full otoban tın tın sağdan sağdan gidince oluyor :) şehir içi c30 1.6 dizelle 5.3 lerde gezdiğimi bilirim bütün yaz bunda min 5.8-6.0 :) (birde şehir içinde trafik zamanı nadir çıkarım yola)
pompa attıkdan sonra doldurmaya devam taşana kadar dolduruyorum her seferinde :) yanlız az gösterme sorunumu önceden duymadımda bence normal ya bide çok gösterse hepten yandık o zaman abicim :)
Teşekkür ederim. :)
maşallah kazasız belasız.40 hp iyi sonuc almıssınız..
maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin
maşallahı var çok güzel :) rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin :)
fk2 ile arada kaldığım arac:D guclu bır dızel ve cok yakısıklı... allah kaza bela vermesın... güle güle kullanın...
Maşallah kazasız belasız ..
çok iyi olmuş gerçekten rengide yakışıklılık katmış maşallah
Maşallah Allah kaza bela vermesin ;)
Tavsiye eder misin bu aralar ben de bakıyorum da Pro ceed?
çok güzel maşallahı var , dyno sonucuna kurban :)
kazasız belasız
çok tatlı durmus allah kaza bela vermesın ıns