ööledirde sunroof camını orjınal nerden buldular acaba , ve diğer camları takla sırasında kırılmamışmı yoksa orjınalınımı bulup takmışlar ilgiinç :soru:
Printable View
cem geldi kaçın :D
ikinizide yedim aslında 4000 e aldım da satarken düşük gitmesin diye 5250 dedım size , ben aldıgımda daha 8. taklasını atmıştı , arabanın ılk sahibi travestiymiş mekan araken ılk o takla atmış, sonra kaportacının bırıne satmış arabayı o toplamış motorda kol cıkarmış , motoru yaptırmaktansa dizel motor swaplayıp kaçak dolmuş işi yapalım demişler , motor sıgmayınca kulelerı kesmişler sonra yenıden kaynatmışlar , ıstanbul gebze arası bı takla daha atmış araba sonra yıne toplanmış, bu sefer apaçinin birine satılmış adam eskı şayinci oldugundan yanlayayım derken bı takla daha atmış, oda ankaraya şaşmaz sanayısıne satmış arabayı şaşmazda dizel motoru cıkarmak için kulelerı kesmişler bakmışlar toplanmayacak araba bursadan bı kafa bulup ön kapının arka kısmında dıregın ordan kaynatmışlar , arabayı izmire satmışlar tam izmire giderken uşakta bı takla daha atmış araba , kurtarıcıyla bornova 6. sanayıde bı daha toplanmış, sonra bursaya satılmış dag yolunda yıne devrılmiş , istanbula satılmış bu sefer ordan da ben aldım
bulmuşlar bir safı kakalamışlar aracı :D:D
ben bu yazıyı biyerden hatırlıyom :hahaha:
kardeşim kazasız belasız binmek nasip olsun..
aracın çok güzel senin elinde dahada bi güzel olacagı aşikar
mşllh.