eyvalla erolum eksık olma , 8 takladan sonra toplamak bıraz zor olacak ama naapalım başa gelen çekilir :D
Printable View
ahahaha:D
alemsin yusuf
sen ne taklalı araçları topladın bunumu topluyamıyacaksın..:D
yapmışsın yıne yapacagını hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin.şimdi bi tanede samsunda yapılıyor bakalım ne zaman bitecek.
forumda geyik yapmayın arkadaşım
abi hayırlı olsun arabanın genel durumu nasıl aklımız kaldı araçta da , ama gözümüz yok Allah kaza bela vermesin ...
arabanın içi dışı gerçekten iyi , döşemeleri olsun iç trim olsun kırık dökük yok , çalışmayan hiç bir aksamı yok sunroof , klıma vs..... sorunsuz çalışıyor , kaportada ise ön kaputta muhtelif göçükler var aşırı sırıtmıyor , genel anlamda iyi bir arac , yürüyenınde ise aracın üzerinde gelen jantlarda sorun oldugunu düşünüyordum ama öyle değilmiş , jantlar takılırken arka diskin baglantı civatası gevsek kalmış ve jant takıldıgında o vıdaya basıyormuş müthiş bir balans vardı , ön sag tekerlekte ise tornada disk göbegine gececek bılezık yapılmış sonra jantlar takılırken plastık yüzük takılmış ama önceden yapılan metal bileziğe basıyomuş balans bundan kaynaklıymış, şu anda yenı plastık bılezıkler ve yenı enkeıler taktım balans sorunum kalmadı çok şükür
tşk ederim güzel araba kaçırmışız demekki ben 10500 teklif etmiştim sahibi vermemişti bnde 500 lira için inat edip almamıştım hayırlısı olsun sizin için tekrardan Allah kaza bela vermesin
olsun en azından bizden birilerine gitmiş araç
Hayırlı olsun, Maşallah...
hayırlısı olsun çok guzel maşallah Allah kaza bela vermesin
bu arabada bi ışık var :D
hayırlı olsun abi.. allah herseyı gonlune gore versın.
saolun arkadaşlar teşekkür ederim
bizde arkadaşa aldık integra daha 3 ay felan oldu. yaşlarına göre çok güzel araçlar hakiketten ve o yaşına ragmen o iç temizligi çok şaşırtmıştı beni çalısmayan aksamı yok konforlu araçlar. allah kaza bela vermesin maşallah diyelim. güle güle kullanın. siz boş durmassınız yapacaklarını merakla bekliyorum..takipteyim :)
Hayırlı oLsun kazasız belasiz
dayı ok gibi maşallah :D