Allah kaza bela vermesin masallah
Printable View
Allah kaza bela vermesin masallah
54th540 Skyhawk34 Kutluhan 1lker teşekkürler arkadaşlar.
acıkcası yakıtı ıcın kesın bırsey soylemek dogru olmıcak ama ekranında gosterdıgı kadarı ıle ş.ici 9lt lere dusuyor. ancak cok sıkı yogun dur kalk bır trafıkte 1.6 bır aractan fazla yaktıgını dusunuyorum. ama cok sıkı bır trafık olmadıkca her turlu 1.6 vtec2 mden daha az yakıyor. hele uzun yolda kokluyor:D ama dedıgım gıbı depoyu fulleyecek gucum yok suan oyuzden kesın bırsey soyleyemıyorum.
Allah kaza bela vermesin kardeşim. Bu pazar buluşmada daha güzel fotoğraflar çekeriz...
maşallah güle güle kulllan
mugen ön panjur ile çok daha güzel olur bence
http://lh3.ggpht.com/_DgBhyDWShvQ/Sj...pe-r_hatch.jpg
htec =) hüseyin eywallah ... sağol. :D senin de meziyetin büyük:D çekeriz sağolasın.
cerkez_kral teşekkürler =)
Mikrop_Ali valla mugen olsun hersey guzel:D ama alabilmek bulabılmek mesele... ben mugeni bırak typer ızgarasına bıle razıyım=) spoiler marjpiyer vs..
maşallah kazasız belasız kullanın
teşekkürler sky =)
maşallah kazasız belasız günlerde kullanın.
amin cümlemiz kazasız belasız hayırını göre göre kullansın...
bugun polis 2 kere cevırdı:D illa ceza yazma peşinde cam filminden ceza yazcak:D ya en acık renk dıye dıye canıma okudu:D ama yazmadı sağolsun...
maşallah hoş araç
allah kaza bela vermesin güzel araç
Kazasız belasız..
maşallah tertemiz duruyor kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız...
:surucu::surucu: :D sizin gibi gençleri pistlerde gömek isteriz :D:surucu::surucu:
MAŞALLAH güle güle kullanın
yanlız ben resimleri göremiyom :soru:
napcam ben şimdi peki :S nası küçültücem? bendeki fotoları kucultup tekrarmı yukleyıp foruma adres atıcam