araç güzelde pilotaj zayıf :D Pist olayı benim işim tuğrul :D
Printable View
araç güzelde pilotaj zayıf :D Pist olayı benim işim tuğrul :D
:surucu::hahaha:
[IMG]http://i43.tinypic.com/2zewmfs.jpg[/IMG] senin için bir tanesini yapıştırdım tuğrul ;)
Forum Kurallarına Uygun Standartlarda Fotoğraf Nasıl Yüklenir? diye konu açmışlar kardeşim bi okuda öyle yükle fotoğrafları...
Maşallah ufaktan yayla güzel bir görüntü ve mugen spoiler ile nokta olabilir.
çok teşekkürler arkadaşlar hayırlı dilekleriniz için...
hüseyin pilotaj ile ilgili bir iddamın seni vtec2 (stock ve aracta 3kısı ve yuklu ses sıstemı olmasına ragmen) ile tokatlarken de söylemiştim:D
ama senin pilotajlıktan anladığın cukur ve bozuk yolda tangur tungur arabanın azına sıcmak ise evet benım pilotajım sıfır cunku ben arabamı cok sevıyorum gırdıgım her cukurda canım yanıyor sankı .... =) kapağı sarıp eve mı yollayım sımdı burdamı alırsın=)
senin devil ve blue ile de cekılsek ya... :D
sana yaptığım kapaklardan yapmış olduğun koleksiyonu ne zaman sergileyeceksin diye düşünüyodum bende. Ben daha fazla bahsetmicem banlanmayalım durduk yere seviyorum bu siteyi. Cila bez diyorum son diyorum ;)
tuğrul kardeşim yapın bi organizasyon çatır çatır fotoğraf çekimi yapalım sana ücretsiz ufuk dan aldığımızı da mangal yaparız ;)
:D of hüseyin yaa....
ben artık yoruldum sana laf yetıstırmeye gozunun gordugunu beynın cok farklı yorumluyor senın:D
tamam ya tamam gectın benı:D boy boy:D hatta gıttın pasta cıla yaptın:D (okuyan saka sanmasın cıdden benı gectı gıttı arabasını sılmeye basladı:D benım haberım bıle yok:D )
bugun korudaydım arabayı ıcerı aldılar ama park yerı yok dedıler:D harbıdende yoktu:D dısarı cektım. ama saat 2 de herkes gıtmeye basladı:D
cıkısın hemen solundakı yol dar sonra genıs ve luks sıtelerın oldugu yerde buldum hemen yer ben.
otopark ve beklersek aksama dogru bosalınca koru ıcerıde cok rahat cekılırız foto
yaz geldi şimdi ya çok erken gitmek lazım yada dediğin gibi akşama doğru
orasının olması şart değil. daha güzel mekanlar buluruz yeterki toplanalım. Senin sınavlarda bi çıksın aradan rahata kavuş kardeşim. ufuk da zaman bol, bende ipimle kuşağım makinamla tripotum biliyosun :D