Fabrika Sari uretmeliymis massallah gercekten kazasiz belasiz
Jantlarini bu sekilde bilerek aldim zevklerinize bise diyemem ama ozellikle secimimdir ben.cok yakistiriyorum bu rengi acik renk aracla..
Difuzor eksigi var aracta cift cikisti teke dondum yakin zmanda degistircm.
Amerikan sinyaller aldiigimda vardi sadece yandginda hosuma gitmiyor acikcasi cokda gozuma batmiyor. Haa ben yaptirirmydim. Yaptirmazdim o ayri.:-)
Renk fotodan ve icerde tam ustunden yanan beyaz ampulden dolayi oyle gzuktu sanirim. Tam limon sarisi ve turuncuya yada yesile kacmiyor canlisi.
Yinede yorumlariniz icin tesekkurler herkes begencek degil ya.
O dediginiz hep eski sahibinden bende duydum o cocuklukluklarini daha aldim alali oyle apacilik yapmadim allaha sukur. Cok saolun ;-)
sarı harika olmuş eminim canlısı çok daha güzeldir ama jantlar kişisel olarak söylüyorum gun metal ve bu konuda uzmanın renk yapabiliriz![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
kardesım allah kaza bela vermesin çok hoş ancak benim görüşüm arka tampondaki park hiç ii olmamış onun dışında araba 10 numara zaten yerle bir basmanı bekliyorum![]()
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
amerikan park hariç hepsi 10 numara maşallah jantların rengiyle hiç oynamayın böyle mukemmel
Mat turuncu var istanbul da o daha çok taksiye benziyor. Bu daha güzel olmuş.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
hoş olmuş, tebrikler.
yapım aşamasındaki fotolardan pek bişey anlayamamıştım,
o yüzden yorum yapmak istemedim, çünkü sağlıklı bir yorum olmayacaktı,
çok çok güzel olmuş, maşallah, kazasız, belasız, Taksiyle olan karede renk çok net
jantlarını ben beğenmedim, başka bir jant daha iddalı durmasını sağlayabilir,
R Body kit yapma imkanın varsa, bence nokta olur![]()
cok güzel olmus kazasız belasız
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
masallah cok hos duruyor, kazasiz belasiz sürüsler![]()
Ne oldum demicen ne olucam dicen
Instagram: 42emre
ön tarafa uzun plaka ve ön tamponun orta kısımlarını sarı yapsaydınız daha guzel duracaktı..
mat sarıyı yakından gormustum hıc begenmemısttım
ama bu sarı fena olmamıs gule gule kullan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)