Çok şık olmuş yeni jantlarla..Şahsi görüşümdür,çamurluk sinyallar çok beyaz kalmış yan profilde biraz sırıtıyo.
Printable View
Çok şık olmuş yeni jantlarla..Şahsi görüşümdür,çamurluk sinyallar çok beyaz kalmış yan profilde biraz sırıtıyo.
m5 jantlı hali süper olmuş, maşallah
vayyy iyi olmuş hakkaten :D
tesekkurler cumlemıze :)
ugrasaydınız keske, tesekkur ederım :)
sagolun onlarıda smoked kaplayabılırım bu hafta :icon_tup:
yavru m3 oldu sagolun :)
bu sefer harbıden ıcıme sındı :D
Muhteşem güzel olmuş:)
İstanbula gelsek bize de böle güzel jantlar ayarlanır mı yahu çok fena geldiler görünce :D
bence e92 m paketin buna benzeyen bir jantı var o çok daha güzel dururdu. bu pek olmamış gibi. eski ch ler daha güzel duruyor.
maşallah ya çok beğeniyorum, ama stoplar da değişmeli bence karartılmış olanlarla.
Masallah..
Kazasız belasız..
Yakışmış gerçekten maşallah :)
maşallh kazasız belasız sürüşler
Masallah kardesim son hali şahane :)
çok güzel maaşallah :)
cok tesekkurler valla gel istanbula janttan yana sıkıntın kesınlıkle olmaz hele alfa ıcın fume bbs ck benzerı bı jant var kırmızıda efsane durur orjı alfa jantı :)
e92 m paketın jantı 5 kollu çıft gıdenı dıyorsanız denedım zayıf kaldı, ch ta guzeldı fakat ıcıme bu daha cok sındı yınede tesekkurler :)
stoplar cok gozume carpmıyor boylede begenıyorum fakat onuda degıstırıcem tepkıler uzerıne :) cok sagol bu arada
caddede gezmekten vakıt ayırda gel bı gun jantını takıp gondercez hadı ıyısın pampish ;)
tesekkurler cumlemıze ıns
sagol melıh tesekkurler
amın tesekkur ederım
senden sonra sıyah bobreklerıde aldım jantlarla uyumlu oldu :) bu arada tekrar cok sagol abı bekledın o kadar
cok tesekkurler
Tek eksık filmler kaldı suan bu hafta onuda hallederım..
http://g1204.hizliresim.com/w/j/4jmpm.jpg
Böbrek naklinden sonra...
http://g1204.hizliresim.com/w/j/4jmzy.jpg
Est. kardeşim ne demek, tabiki bekleyeceğiz ;)
Fena olmuş böbrekler de :D
güzel günlerde kullanmak nasip olsun maaşallah diyelim,,,2 jant kombinasyonuylada güzel olmuş aslında :) bencede 320i ler mantıklı araçlar aslında 320d ye göre ,,km leri daha düşük daha az yorulmuş araçlar ve fiyatlarıda uygun tabiki,,,bu büyüklükteki jantlara rağmen yakıt tüketimi ne civarda peki ?
sagol abi aksam 7 de gerçekleştirdik nakli :D
napcan olm evımde benı sosisci :D kaçıyorum senden :heyoo:
çok tesekkurler... ilk postta yazdıgım ılk sahıbı bayandan 60bınlerde aldım ıcınde en ufak deformasyon yok aracımın keyıfle bınıyorum, 320d bılerek almadım ayda bin km anca yol yapıyorum ona vericeğim parayla başka arac benım ıcın daha mantıklı olurdu, 320i çok ideal, 19 larla ortalama yakıt tuketımım sehir içi 9 litre civarında, 10-11 lerede çıktıgı oluyor ama genel ortalama 9, sabit hızda 7 litrelere dusuyor ben cok memnunum.
maşallah kardeşim on numara olmuş bu jantlar ile.. Stoplarıda aradan çıkartırsan bişey kalmaz ;)