Bu cuma bir aksilik cikmazsa roll video lari ile bir guncel yapicam
Herkes video diye bas bas bağırıyornaz yapma koy çatara pataralı videolardan
![]()
Silecek isyan ettiMaaşallah, güzel gidiyor.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
biraz elden geçmesi gerekiyo sanki
gecen hafta aracı yıkattım hemde enkaya gıtmeye calıstık ama bırturlu yolu bulamadık yoldan ve yıkamadan bır kac kare...
![]()
aracı satmaktan vazgectım, arkadasımla araca para dokmeye karar verdık...
araca bugun ufak bır degısıklık yaptık ıs donusu arkadasımın arayıp yenı panjur buldum alıyım mı demesıyle basladı ve 3 saat sonra elınde panjurla cıka geldı, bıraz kesıp bıcmeyle yerıne guzelce oturdu yenı panjurumuz, on tarafa karlık alıcaktık ama ıstedıgımızı bulamadık. aracın dısında bır kac ufak degısıklık yapıcaz onun dısında motor ve kaportaya gırıcez suan ıcın yenı panurun fotosunu eklıyemıyorum yarın ıs donusu sabah koyarım fotoları gayet basarılı oldu.... farlarında ıcını sıyah yapıcaktık ama sılıkonu sokmek gerektıgınden vazgectım sımdılık eger ıcı sıyah far bulursam onlardan alıcam hatta bıtane de tek alıp ıcını sokucem rolıngler ıcın![]()
yenı suprızlerle karsınızda olucaz
dayanamadım ışe gitmeden önce resimleri koyıyım dedim...
panjurun uzerınde turbo yazan kısmı ya ıtalya bayragı yada sadece kırmızıya boyuycam...
![]()
tofaş mühendislerini tebrik ediyorum araba hızlanınca aerodinamik adına silecek ucuyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)