maşallah inşallah iyi süreler çıkar
Printable View
maşallah inşallah iyi süreler çıkar
Ahh ahh R32 bulmak kolay olsaa :(
Hgp twin turbosu hazirda ;)
Maşallah..
Maşallah ya çok iyi duruyor son resimlerde ikiside :)
Renk çok hoşuma gitti okadar hoşuma gittiki kendi mk5 R32'ime yapabilirim :D [[ tabi replica r32'm ]] :) :)
Jantlar da bi arkadaşın dediği gibi piano black olsa daha bi hoş olcak gibime geliyor :)
keske motor ve aktarım modıfysndekı profesyonel secımlerı renk'tede yapsaydınız zira Irzına gecmıssınız arabanın ıgrenc olmus. Masallah kazasız belasız.
Edıtleme kararı aldım yazıyı Yanlıs anlasılmalara veya ortamı gercek bı anlayısa yol acmak ıstemem.
Tabıkı zevk sızın zevkınız para sızın araba sızın arabanız.
Ustune basarak soluyorum 'BENCE' : keske motor ve aktarım modıfysndekı profesyonel secımlerı renk'tede yapsaydınız zira Irzına gecmıssınız arabanın ıgrenc olmus.
kaplama yasaklansın bence de :) ama sahabısı beğendikten sonra güzel günlerde kullansın inşallah bize laf düşmez
1 tanesinde hem agir kaza var hemde mekanik iyi durumda degil...
Gecen sene cok ugrastim R32 alip HGP kit yapmaya ama bir turlu duzgun bulamadim...
bu araç sahibi kazasız, sorun yok diyor. Bu araba sizin sonradan almaktan vazgeçtiğiniz hatta galeri tarafından güzel bir indirim yapılmış araba değil miydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. :)
Volkswagen / Golf / R32 / Aranıp da bulunamıyacak arac sahibinden.com'da - 79545845
ilandaki diğer R32 zaten sudan ucuz. Onun ne problemi var aracı tanıyormusunuz Murat bey?
Bende bu mat renkli bu haline karşıyım böyle şaşalı kaliteli bir araç için böyle sönük abez bir renk bana çok itici geldi. Mat olarak değilde normal bir renk olarak ne bileyim GTR gibi Turuncu olabilirde Baba Oğul dolaşırdınız, Yeşil olurdu, GunMetal olurdu, Füme olabilirdi veya bunun gibi ciddi renkler olabilirdi. Yinede kendi kararınız.
rengini bende beğenmedim ama yapılan kaliteli setuptan ötürü tüm ekibi tebrik etmek gerek. duruşuyla değil gidişiyle bilinir en kötü nolcak :)
O arac sahibine cok az hasar bilgisiyle satilmisti ancak 2 defa camurluk degismis ve 4 parca boya,alttan hasarli ve subab zamanlama kontrol eden parca bozuktu...
İvir zivirlari saymiyorum bile,sonra o tanidigim kisi galeriye geri verdi araci. Guvene dayali olunca bazen bu tip olaylar cikiyor. Bende cok derin arastirma yapmadim,Dogus haramirede mudurune tel actim,plakayi verdim soyledi...
Plakayi hatirlamiyorum,1 yil oldu neredeyse ama ilanda acik zaten. Alnayi dusunuyorsan,sorgulatirim Melihe.
bunlardan birtanesi sanırım Nasyonel'de duruyordu, yada Royal motors tam emin değilim. Hatta galerici sahibinin kızı kullanıyordu aracı bir dönem..
Maşallah maşallah çok güzel alet.
Belçika'daki servisin temizliğine de hayran oldum
İlanlarin biri kolpa heralde?
Tel no falan yok?
Eger o arabaysa,40 max eder...
bu arada hayırlı olsun gayet guzel bır alet olucak gıbı ne kadar wv sevmesemde rengıde hos olmus ama mat fume matsıyah jant sıyah kombınasyonda cok can yakardı