dün akşam canlı gördüm gerçekten maşallahı var sesi gidişi vites geçişleri çok hızlı.. :)
Printable View
dün akşam canlı gördüm gerçekten maşallahı var sesi gidişi vites geçişleri çok hızlı.. :)
body çok yakışmış kocaman maşallah emeğine sağlık.
Amca ile birlikte ciktik dun klonlanmadim yani :) cok tesekkurler herkese,tel'den girdigim icin tek tek yazmak zor oluyo suan epey hizlandi eksiklerine ragmen iyi sayilir dahada iyi olucak.
Arada ufak bi bonus video olsun 1.7 bar'da 2 kişi iken yaptığımız ölçümlerden biri...
Yiğit öncelikle tebrik ederim, araç sonunda çok şık olmuş, birşey dikkatimi çekti, tüm bodykiti almanıza rağmen ön panjur u almamışsınız onu beğenmediniz mi?
Video da sıfırdan kalkarken serit değiştiriyosun ve bu süre kaybına yol açıyo. Hızlanırken de sola doğru geçtiğin için yine zaman kaybı oluyo, düz gidemedğinden. Kemerburgaz yolunda -2 eğimi olan ve dümdüz olan bir yol var orayı dene derim. Ayrıca ölçüm yaparken 0 dan kalkarak 100-200 yapmak ile 70-80 den başlayarak 100-200 ölçmek de baya fark ediyo çünkü launch esnasında araba çok yoruluyo. Ben ölçümlerde bunları hep gördüm ondan paylaşayım dedim. Son olarak arkaya artık bı rollcage şart bence, boş kalan bölümün tamamlanması için. :) Çok sabrettiniz, emeğinize ve paranıza sağlık. İyi günlerde keyfini çıkarın...
çok saol evet panjur pek hoşumuza gitmedi bide kaputun ucu düz oluyo fln o yüzden almadık.
dediklerin doğru farkındayım zaten şerit değiştirme sırasında yaptığımız ölçüm süreleri daha uzun süre çıktı zaten hep fakat bu biraz videoluk ölçüm oldu,aynı ölçümü 0-100 yapmadan şerit değiştirmeden düzde deneyince 8.5e indi süre.rollcage düşünmüyoruz arkayı doldurur ama fazladanda ağırlık yapıcak o yüzden:) çok teşekkürler iyi dileklerin için darısı başına.
yok hayır hiç sıkıntı olmuyo.235/35/19 p zero corsa var semi-slick'e yakın supersport bi lastik çok iyi tutunuyo valla :)yürüyende şimdilik hafif oz'lar ve coilover var,viraj demiri yanlış gelmişti tekrar sipariş verdik bekliyoruz,kilitli diff var stage 4'e geçerken takıcaz oda duruyo + 1-2 parça daha eklenebilir bakalm...
Evet resimlerden gördüm zaten tahmin ettim. Valla motor içide yapılınca 515 den sonrası pek mümkün değil yani rs4 enjektörler tam kapasitede çalıştığında bile ulaşacaığınız rakam o zaten sizde biliyosunuzdur:) Bence enjektör olmadığı sürece en iyisi stage 3 yani sizinki ama tabi sorunsuz olması açısından bu beygirlerde motor içinin yapılmasıda mantıklı...
yigit daha acipta bakma sansim olmadi driftbox`a acinca aticam saa dosyalari, elimdede senn arkadan cekilmis bi iki video var onnarida atarim;):)...
Bodykit gercekte cokk daha guzel durmus bu arada benim cok hosuma gitti sesi ve gidiside ayni sekilde:D darisi basima:D:P...
Çok güzel olmuş maşallah
ooo tutarsa proje geliyo kesin :)
ştage4 le iyi veriler almak zor,515 hp üştü için konuşuyorum.620 cc enjektörlerle başınç açınca araç fakire kalıyor.yazılım korumalıyşa afr 12.5 larda gaz kelebeğini kapıyor.paket programla cştom yazılım farkınıda görmüş oluruz yaptınızda...bakarşın çok başarı şağlanır bende revoyu terkederim :)bir aracın olup olmadını 100 200 deneyerek yada muadil bir araçla rolıng yapmak da anlamış olurşunuz....aşlında bu ayın 25 i gibi gelecem.doştane denemek işterim naşıl bir fark olacak şenin için bir şıkıntı olmazşa.biigi paylaşımın da bulunuruz...ama çok değil 750 cc enjektör çıkşın ozaman takarım emme manifoltu ve emme egşentiriği,işte ozaman dolu dolu hava benzin dolu dolu devir çevirme.allahtan 2013 yılı için 750+ cc enjektör diledim :)
bakalım artık yapınca görücez verileri.emme manifoldumuz var zaten enjektör yetmezse emme ile birlikte +4 enjektör bi beyin bide pompa takar ilerleriz tabi bu enjektörle tatmin edici seviyeye gelmezse:) bizde olup olmadığını anlamak için 0-100 50-150 100-200 ölçümleri yaptık zaten paylaştım onlarıda şuan için olmuş görünüyo :) geldiğinizde haberleşiriz zaten şuan geçemeyizde aradaki farkı görmüş oluruz eğleniriz biraz muhabbet vs...2013 dualarınız kabul olsun:)
Maksat gecilmek gecmek degil zaten.aracina emek harcadin seni taktir ediyorum.cok guzel yaptin.amacim roling olmasa bende coktan yapardim gorsellik uzerine sanirim.suan 17 lerle yuruyorum.gorsen igrenc oldu :) gelince resim de cekeriz...0.100 cok iyi cikmis deger muhtesem lanc ta kac devirde kalkiyorsun.ben birturlu beceremiyor.aslinda korkuyorum bisey olacak diye.s modunda vites 6800 de atiyor dimi