Teşekkürler yinede renk güzel olmasına rağmen çok bulunduğu için bize çekici gelmiyo açıkçası değişmesi farz :)
Printable View
Teşekkürler yinede renk güzel olmasına rağmen çok bulunduğu için bize çekici gelmiyo açıkçası değişmesi farz :)
Maşallah. Kazasız belasız.
masallah yanıyor arac yanı rengı olsun herseyı ıle 4 4 lük
maşallah yırtıcı boncuk bencede rnk mükemmel duruyor
Kaplamamı olcak,boya mı , ?
Aracin Rengi cok ozel bence Hic degismezdim ben olsaydim.
Stage 3 turbo kiti mantikli ancak dsg yazilimi icin ne dusunuyorsunuz?
yerinizde olsam golf R almazdım Tercihim safkan bi rwd den yana olurdu.
hayırlı olsun
maşallah çok iyi görünüyor... gtr tutuncu olduktan sonra farklı renk bunun içinde düşünmeniz dediğiniz gibi farz... zevkler ve renkler tartışılmaz bencede kırmızı güzel olur... stage 3 ile güzel bir makin olacaktır...
Bence Alman polis arabası gibi yapın pistte cok daha dikkat çekici olur en azından.
zevk sizin tabi ben olsam dokunmazdım rengine. stage3 le çok keyifli olur şimdiden hayırlı olsun.
Dostum yeni oyuncak hayirli olsun annasilan cok guzel bi makinaya donusucek;)... jant icin bi iki oneri yapiim dedim bunnar bnm cok hosuma gidio arabaya ayri bi hawa katio bunnardan birini dusun bnce;) bunnardan birini almayi dusunuorum bnde bi yila kadar...
ULTRALEGGERA HLT - Matt Black ya da SUPERTURISMO GT - Matt Black + Red Lettering
Renge gelincede guzel olmasina ragmen nerdeyse hepsi bu renk bncede degistir;) mat fume disinda her renge warim:P:D:D!!!...
Abım sizde para çok gibi :D
maşallah renk fazlasıyla güzel ve dikkat çekici zaten BENCE.
ayrıca kaç tane golf r var ki ..
Yinede araba sizin arabanız kazasız belasız yeni resimleri bekliyoruz :)
Maşallah kazasız belasız :)
hayırlı olsun ,rengi sıkıcı gelmezse bence sıvı sarı yapın derim ..:)
çok temiz ve güzel duruyor maşallah
maşallah çok güzel duruyor :)
Maşallah , tamda bugun golf R çok iyi araba muhabbeti yapmıştık arkadaşla :)
Kazasız , belasız gazlayın..
Maşallah çok güzel duruyor. Renk olarak yeni mersolarda olan kırmızıdan olabilir.