Maşalalh :)
Printable View
Maşalalh :)
Maşallahı var kazasız belasız.
İyi kötü yorumlar için herkese teşekkürler.zevk meselesi renk işi herkesin fikri farklı tabiki.yeni rengiyle fotolarını paylaşırım bakalım nasıl olucak:) jant için advan rs yada kreutzer xi modelini düşünüyoruz yine aynı 19 inç.bulamazsak daha farklı bi hafif jant aricaz duruma göre.
MAŞALLAH:)bu araçtaki çalışmalar bitince can yakacak besbelli;)
bende olsam rengını asla bozmam ama ıllede farklılık dıyorsan komple kaplama yap bari :)
Gercekten guzel olucak insallah...
Bir cok seyiyle bizzat ilgileniyorum...
Simdilik hedef koymayayim ancak suprizi bol bir R olucak...
Haftaya kiti getiriyorum,ilk anahtari Cuma vurucagiz insallah...
Jant-coil ve bir kac ivir zivir kaldi...
Demir abiyi yoldan cikaricak Yigit...
G-Force calisiyor,insallah mutlu edicek birsey ortaya cikicak...
Heralde Haziran gibi sikilir ;)
maşallah çok güzel...
Megane Trophy'den haber yokmudur?
Hayırlı olsun,yürüyene yapılacak olanlar kulağa çok hoş geliyor.Renk olarak Gt3 Rs in yeşili olsa güzel olmazmı acaba :)
41 kere masallah. Tercihinizden dolayi tebrik ederim. Oldukca keyif alacaginizi dusunuyorum :) boyle projeler beni de gaza getiriyor, sonra hanimdan izin alacagim diye akla karayi seciyorum :) kilibik miyim neyim...
Stage 3 dusundugunuze gore zaten belirli bilgiye ve tecrubeye sahipsinizdir ancak ben de 1 seneyi askin suredir aracimi kullandigimdan cesitli tecrubeler yasadim, hem yan urunler konusunda hem de kullanici olarak. Herhangi bir sorunuz olursa her zaman yardim etmeye hazirim.
Bu arada tesadufen bir coilover almayi dusundugunuzu ogrendim, ben de aynisini dusunuyorum. Belki ayni anda 2 adet alirsak pazarlik sansimiz artabilir.
Tekrar hayirli olsun,
Emre
Maşallah kazasız belasız... inşallah istediğiniz gibi her şey olur
Hayırlı olsun, kazasız, belasız,
RS Trophy ve GT-R'a güzel çekimler yapılsa iyi olur diye düşünüyorum,
Forumda kaliteli fotoğraf çekimi yapan arkadaşlar var :)
Hayırlı uğurlu olsun boncuk gibi can yakar :)
Niçin bu R'lar hep 5 kapılı :) Tek kapı olsaymış keşke.
Renk konusu zevk meselesidir. Bencede üstündeki mavi muhteşem ama çok olması bencede renk değişikliği için geçerli bir sebep.
Hayırlı olsun konuyu sürekli takip edicem :)
Cok tatli araba iyi gunlerde kullanin :)
Bence de bu renk cok guzel ama degistirme sebebinde haklisiniz.
Bir de masraftan kacinmiyorsak isi abartip gercek BBS LM yapsak? :)
teşekkür ederim bizde bekarlığın nimetlerinden faydalanıyoruz :)) bende duydum bugün coilover almayı düşündüğünüzü söylediler zaten ama ellerinde şuan ürün yok siparişle getiriceklermiş,2 ürün birlikte ayrıca kargolanacağı için pek bi pazarlık şansı olmadı konuştum ama kargosu tutucak biraz malesef.tekrar teşekkürler...
tek kapı sunroof'suz aradık ama malesef bulamadık napalım tek kapı pek yok zaten :(
jantlardada bbs biraz ağır kalıyo advan daha hafif olduğu için şuanki tercihimiz o :)
Cargraphic e de bak derim,o gosterdigim jant cok guzel...
Coil de aldigin fiyati soyle bana,belki 50 euro dusuge bulurum ;)
Tek kapi ve bos spec muthis olur! Ayrica koltuk icin Pole Position bak...