Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Frankfurt Auto Show'da techart standındaki bu gt street rs'ten ilham alarak arabayı mat mavi kapladık ama burdaki herkes techart'tan bile zevkliymiş demekki yada techart firması çok zevksiz ve demode![]()
INFINITE PERFORMANCE
yiğit tech art falan bilmemde her arabaya her renk aynı oranda yakısmıyor biliyorsnporşda ayrı durmus ama golfun o güzel renginin üstüne böyle bi renk atarak rengi bi cok kişiye göre bozmussn
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
oyuncak başlığı altında olduğu için renk çok güzel olmuş![]()
hatta tavan siyah yerine mat mavi olsa çok daha iyi olurdu sürelerini merakla bekliyorum maşallah
INFINITE PERFORMANCE
Golf de Porche den daha guzel durmus![]()
bence çok güzel olmuş mavi tonlarına bayılıyorum zevkinizden dolayı tebrik ediyorum. hayırlı uğurlu olsun.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Misal koskoca Ac Schnitzer'in Z4'e yaptığı farklı olmak adına şu otobüslerin Üçgen kanadına benzeyen kanatı nasıl olmamışsa TechArt'in seçtiği o renkte olmamış. Firmanın koskoca olması zevki olacağının garantisini vermiyor mağlesef.
http://i.imgur.com/fJgjk.jpg
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu konuda cok iddalı yazmıssın ama bence yanılıyorsun arabaya göre renkler farklılık kesinlikle gösterir.
spoon sarı bi sedan esay bence çirkin oluyor renk yakısmıyor ama spoon sarı esay hb bence süper oluyo araba rengi taşıyor
tabi renkler zevkler cok tartısılmaz, fakat renkde porşu tofaşı ferrarisi bence olur.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
öyle yada böyle sonuçta yapılan bir uğraşı var,benim aracın rengide mavi,bakıyorum bağzı arkadaşlar yorum yaparken hem kırıcı hemde moral bozucu eleştirilerde bulunmuş,ben olsam yakışmasada yakışmış derdim,bana göre yakışmışmı bence farklı olmuş dikkat çekici ama tavanıda aynı renge büründürün nede olsa sunroof unuz var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)