User Tag List

Sayfa 23/29 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
549 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: Yeni oyuncak Golf R :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maksat gecilmek gecmek degil zaten.aracina emek harcadin seni taktir ediyorum.cok guzel yaptin.amacim roling olmasa bende coktan yapardim gorsellik uzerine sanirim.suan 17 lerle yuruyorum.gorsen igrenc oldu gelince resim de cekeriz...0.100 cok iyi cikmis deger muhtesem lanc ta kac devirde kalkiyorsun.ben birturlu beceremiyor.aslinda korkuyorum bisey olacak diye.s modunda vites 6800 de atiyor dimi
    bizde aracı rolling için hazırlamadık zaten gece çıkıp gazlayalım bide pistlere track day etkinliklerine katılmak için yaptık oyüzden yürüyeni ve görselide arka plana atmadık herşeyiyle her noktasına kadar giriyoruz. launch şuan 4000dd onu 5000e çekicez sonra,S modunda 6800 de atıyo ama ben manuel modda kaldırıyorum 7000-7100 gibi atıyorum vitesi.bizde komple şanzıman yapılı olduğu için tereddüt etmeden kalkabiliyoruz bi sıkıntı olmuyo.
    INFINITE PERFORMANCE

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanzuman ici parcalari banada getittirsek nasil yapariz.sokmesi takmasi uyum saglamasi nasil.direk takinca sorunsuz gazlayabildinizmi.yoksa parcanin uyum saglama zamanimi var.ayrica manuelde nasil kalkabiliyorsun 4000 devirde?3.5 sn manuelde kalkarakmi cikardin.mesela sanzuman ico parcalarinin dayanikliligi nasil.orjinal parcayla illaki yanyana getirip bakmissinizdir.parca olculeri orjinalle farkliligi nasil.bu konuda sen tecrubelisin deneyim sahibi degilim.benim tek eksigim sanzuman ici.yazilimim dunyanin en iyi sanzumaan yazilimi ama ici stok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanzuman ici parcalari banada getittirsek nasil yapariz.sokmesi takmasi uyum saglamasi nasil.direk takinca sorunsuz gazlayabildinizmi.yoksa parcanin uyum saglama zamanimi var.ayrica manuelde nasil kalkabiliyorsun 4000 devirde?3.5 sn manuelde kalkarakmi cikardin.mesela sanzuman ico parcalarinin dayanikliligi nasil.orjinal parcayla illaki yanyana getirip bakmissinizdir.parca olculeri orjinalle farkliligi nasil.bu konuda sen tecrubelisin deneyim sahibi degilim.benim tek eksigim sanzuman ici.yazilimim dunyanin en iyi sanzumaan yazilimi ama ici stok
    Sanziman icini takip direk gazlayamiyosunuz onun rodaji ve kalibrasyonu var alistirma sureci var tabiki.manuel modda launch ile yine s moddaki gbi 4000devirde kalkiyorum ama suan biraz dusuk kaliyo 4000i 5000e cekmeyi dusunuyoruz cok daha iyi kalkicak o zaman.yanyana gozle bakinca pek bi farki yok boyut ayni saglamlik olarakta 5000 km dir kullaniyoruz daha hic sikinti yasamadik. Romanyadaki Stefan'ın aracında da hgp'nin kiti var 621hp de oda sorunsuz kullandığını söylüyo bide şu kiti incele bunuda australia'da ve romania'da kullananlar var Rudy de bunu kullanıyo memnunlar
    http://www.sspperformance.com/sub-ca...hift-gearbox-/
    INFINITE PERFORMANCE

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun çok can yakar bu alet
    What Goes Around,Goes Around

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok güzel olmuş son video..dsg ye ne gibi upgrade ler yaptınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun çok can yakar bu alet
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok güzel olmuş son video..dsg ye ne gibi upgrade ler yaptınız?
    Tesekkurler onceki postlarda yazmistim zaten sanzumanla ilgili...
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün ilk defa çıkıp test ettik bikaç kere süre ölçtüm sonuç tahminlerimize çok yakın çıktı.
    Tek kişi ile ölçümlerde 0-100 3.5sn 50-150 5.3sn 100-200 8.1sn çıktı. 2 kişi ölçümde 50-150 5.5sn 100-200 8.5sn çıktı.1-2 eksiğimiz var onlarıda tamamlarsak dahada alta indirebiliriz süreleri şimdilik ilk deneme için fena sayılmaz...
    Muhtesem harika degerler gule gule kullan agiz tadinda kazasiz belasiz.
    R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtesem harika degerler gule gule kullan agiz tadinda kazasiz belasiz.
    çok saolun amin inşallah.
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler yiğiyçim,yanlış hatırlamıyorşam leventin aracına yazılım yapan emre arkadaşımız,burak yada cem miydi işmini hatırlmıyorum ama ttş audi ye bu markanın 600 hp olanını taktılar ve başarı şağlayamadılar.ve şöktüller romanyadaki arkadaşta bu ürünü takmış ve uyum şağlamamaşı şebebiyle geri şökmüşlerdi.şonraları neoldu ne taktı bilmiyorum.başka formlarda bu ürünün 500 hp olanları uyumlu gibi bişeyler okumuştum.adaptaşyon şürecinde negibi farklı şeyler hişşettin,meşela iştanbuldaki buraktı şanırım bu ürünü taktıklarında balata kaçırmış,acaba bu olağan bişeymiydi adaptaşyon şüreci...bilgilendirirşen şevinirim.çünkü şpariş geçecem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler yiğiyçim,yanlış hatırlamıyorşam leventin aracına yazılım yapan emre arkadaşımız,burak yada cem miydi işmini hatırlmıyorum ama ttş audi ye bu markanın 600 hp olanını taktılar ve başarı şağlayamadılar.ve şöktüller romanyadaki arkadaşta bu ürünü takmış ve uyum şağlamamaşı şebebiyle geri şökmüşlerdi.şonraları neoldu ne taktı bilmiyorum.başka formlarda bu ürünün 500 hp olanları uyumlu gibi bişeyler okumuştum.adaptaşyon şürecinde negibi farklı şeyler hişşettin,meşela iştanbuldaki buraktı şanırım bu ürünü taktıklarında balata kaçırmış,acaba bu olağan bişeymiydi adaptaşyon şüreci...bilgilendirirşen şevinirim.çünkü şpariş geçecem
    evet emre levent yapıyo onun aracını esmotor'da.onlar sanırım kalibrasyon ve adaptasyonunu yapamadılar sanırım taktıkları kit tam uyumlu çalışmıyodu diye biliyorum yanlış olmasın.600hp lik kiti bilmiyorum ama 400 ve 500 hp lik kitte bi sorun duymadım daha kullananlardan'da olumsuz bi yorum görmedim hiç.Teff in aracınada diğer kiti söküp bzim hgp'nin kitten takıldı.biraz uğraştırıyo tabi yol yapmak gerekiyo adaptasyon sürecinde bizde tekirdağ izmit arası mekik dokuduk
    INFINITE PERFORMANCE

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yigit emegınıze cebınıze yapanların ellerıne saglık renkle bodykıt gıdısı cok guzel olmus cok begendım bıde gtr el atsan rengıne donsen can cekısmesın yavru

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi ortada şöyle bi yanlış var, romanyadaki teff in ve tts e sahip olan burağın taktığı kit amerikan ssp performance ın 600 hp lik kit. Bu kitte sorun yaşanıyo çünkü kit universal gibi üretilmiş ama bildiğiniz gibi araçların dsg / s-tronic parçaları farklılık gösteriyo. O yüzden buraklarda söktü, romanyadaki teff de, plakalar arasında problemler çıkıyomuş. Yani bu sorun üretici firma ile alakalıydı. Yiğitlerin kiti ise alman hgp firmasının kiti. Bende almayı düşünüyorum. En önemli özelliği tork sınırının olmayışı. Konusu açılmışken 5 bin devirde launch patinaja yol açabilir, 4500 ler daha iyi olur gibime geliyo. Bir de vites geçişleri nasıl, sert mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hgp nin kiti nekadar ve naşıl getirtebiliriz.link varmı ben bulamadımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet emre levent yapıyo onun aracını esmotor'da.onlar sanırım kalibrasyon ve adaptasyonunu yapamadılar sanırım taktıkları kit tam uyumlu çalışmıyodu diye biliyorum yanlış olmasın.600hp lik kiti bilmiyorum ama 400 ve 500 hp lik kitte bi sorun duymadım daha kullananlardan'da olumsuz bi yorum görmedim hiç.Teff in aracınada diğer kiti söküp bzim hgp'nin kitten takıldı.biraz uğraştırıyo tabi yol yapmak gerekiyo adaptasyon sürecinde bizde tekirdağ izmit arası mekik dokuduk
    bu arada ağzından lafı cınbızla alıyorum yiğitçim adaptaşyonda neler oluyor,debriyajmı kaçırıyor vurmalarmı oluyor şallıyormu şilkeliyormu ne luyor 1000 km rodaj adaptaşyon yeterlimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelmesi 2500 euroyu bulur, ben getirticem, sanada getirtebilirim melih abi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi ortada şöyle bi yanlış var, romanyadaki teff in ve tts e sahip olan burağın taktığı kit amerikan ssp performance ın 600 hp lik kit. Bu kitte sorun yaşanıyo çünkü kit universal gibi üretilmiş ama bildiğiniz gibi araçların dsg / s-tronic parçaları farklılık gösteriyo. O yüzden buraklarda söktü, romanyadaki teff de, plakalar arasında problemler çıkıyomuş. Yani bu sorun üretici firma ile alakalıydı. Yiğitlerin kiti ise alman hgp firmasının kiti. Bende almayı düşünüyorum. En önemli özelliği tork sınırının olmayışı. Konusu açılmışken 5 bin devirde launch patinaja yol açabilir, 4500 ler daha iyi olur gibime geliyo. Bir de vites geçişleri nasıl, sert mi?
    tamam bende o yüzden dedim zaten 600 lük kiti bilemem ama 400-500 de sıkıntı yok diye.Teff'in sıkıntı olan kiti SSP idi ama oda 600hp'lik kit.SSP'nin de 400-500 hp'lik kitlerinde sıkıntı pek yok.Teff de SSP'nin 600 lük kitinde problem yaşadığı için HGP ye geçti zaten.burda belirtmiş hatta değiştiriceğini VW GOLF R20 - 586HP & 618Nm - Page 2 - Teamspeed.com

4500 biraz az kalır patinaj sıkıntımız yok 5000 iyidir
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelmesi 2500 euroyu bulur, ben getirticem, sanada getirtebilirim melih abi...
    takmaşıyla 6500 tl buluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen aynen, bu arada motoru yandı ya valla çok üzüldüm, şimdi baştan yapıcakmış Lastikler demekki çok iyi tutunuyo, burağın tts de ön aks kırılmıştı güce dayanamayıp onada dikkat etmek lazım, zaten her dakka launch yapmıyosunuzdur sorun olucağını sanmıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen aynen, bu arada motoru yandı ya valla çok üzüldüm, şimdi baştan yapıcakmış Lastikler demekki çok iyi tutunuyo, burağın tts de ön aks kırılmıştı güce dayanamayıp onada dikkat etmek lazım, zaten her dakka launch yapmıyosunuzdur sorun olucağını sanmıyorum..
    lastikler hem çok iyi hemde yürüyenimiz stock değil epey sağlam mekanik kilitli diff duruyo oda takılıcak zaten her dk kalksakta sorun yaşicağımızı sanmıyorum
    INFINITE PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)