çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Nerde yaptirdin kapiyi kardesim? Bizim burada olsa hemen degistiricez kapiyi deyip fantezi ararlar.
Helal olsun yapana, cok guzel olmus.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Zafer Geçmiş olsun kardeşim facede konuşurken haberim yoktu üzüldüm resimleri görünce. Allah beterinden korusun büyük geçmiş olsun.
Adapazarı'nda yaptırdım abi.Allah razı olsun güzelce düzeltti kapımı ustam.Komple kapının servis fiyatı 966 TL bu aradaBakalım askerden sonra inşallah Electron Blue yapacam bu kez inşallah sanırım galiba
Sağol abi.Memlekete gelince bi pürüz çıkıyor nedense 2 seneden beri anlamadım gittiRabbim daha beterinden korusun herkesi
Nerde kalmıştık : ) Kazadan sonra askerlik telaşına düştüm.Sonra şansıma asker öğretmenlik denk geldi ve EG'i eve bırakıp Burdur 58.Piyade Eğt. Alayının yolunu tuttuk.Evdekiler biraz kullandıktan sonra EG'i bu şekilde sarıp sarmalamışlar.Geldiğimde manzara böyleydi
Uyanma vakti : )
Bu sene yola çıkmadan önce birazcıkda olsa sıcaktan beni korusun diye cam filmi yaptırdım.Doğu'da cam filmine pek karışan eden polis yok açıkcası.Yola çıkacağımın son günü ise,aldığımdan beri 2 hoparlör + usbli teyple devam eden ses sistemimi geliştireyim istedim.Onuda hallettim.
Kullanılan ekipmanlar
Pioneer 2550UI CD-USB-iPod uyumlu Teyp
Pioneer TS-6965 V2 6x9" hoparlör
Önlerde ise markasını hatırlamadığım 16cm" hoparlör
Bunları taktıktan sonra anladım ki kaç seneden beri arabanın içinde gürültü dinliyormuşum : ) Gerçi düz borunun zırıltısıda eklenince muzik adına pekte bir şey hissetmiyordum
Tatsız olaylar yine devam ediyordu.Arabayı çektiğim yerde çocuklar oynarken,bir güzel çizmişler kapıyı.Doğurup doğurup sokağa saldıkları için veletleri,annesine babasına ne desem boş.Allah'a havale ettim artık.Pasta cila ile belki biraz kapanırlar
Tabi bir de burada alışkın olduğumuz bir durum.Çamurla karışık yağmurun eseri
![]()
geçmiş olsun Zafer. horoz kurtarmayacak seni, bir koç,koyun bişeyler dene istersen bayram sonrası düşer fiyatları
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Zafer masallah hala harika duruyor aracin, ufak tefek seyleri kafana takma Allah beterinden korusun.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye