zafer hayırlı olsn,
keşke plakayı değişseydin ***** ne olacağı belli olmayan bi memlekettesn orada kullanacaksan plakayı oraya cevirteydin
alalh kaza bela vermesn
zafer hayırlı olsn,
keşke plakayı değişseydin ***** ne olacağı belli olmayan bi memlekettesn orada kullanacaksan plakayı oraya cevirteydin
alalh kaza bela vermesn
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bakalım güzel bir araştırma yapacam.Önüne gelene aracı boyatmam.Kıl adamımdır ben
Teşekkür ederim abi
Teşekkür ederim arkadaşlar
Serkan abi,buradaki plakaları görsen TR'nin her yanından plakalı araç dolu.Bir sorun olacağını sanmıyorum.Sadece biraz sesiyle dikkat çekiyorum.Batman lüks araç konusunda almış başını gitmiş zaten.Yollar düzgün olsa ferrari bile olur yani o derecede artık.
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun güzel araç, orjinal hali (jantlar dahil) çok hoşuma gidiyordu.
kazasız belasız
maşallah zafer umarım en kısa zamanda eski haline çevirirsin arabayı..
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
Zafer Hayırlı olsun, Kazasız belasız inşallah.Durdun durdun sonradan turnayı gözünden vurdun
Darısı benim başıma
![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Araç buralarda nazara geldi sanırım.Bugün otoparktan çıkarken arka tamponu hafiften sürtüp çatlattıkBiraz da dalgındık üstüste geldiler...
Teşekkğr ederim Enes.Yazın Sakarya semalarındayiz.Plakayı 54 yapacaktım ama vazgeçtim.Sakarya'da EG plaka gelsin geçerim
Evet.Sahibinden.com'daki tüm Si ilanları baktım ama en içime sinen Ercan abinin araba oldu.Teşekkür ederim.Elimizden geldiğince orjinalliğini korumaya çalışacağım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)