1.5 tona kadar sıkıntı yok abiarabaya 4 kişi binince sanki 1.3 müş gibi hissediyorsn arabayı yalan oluyor 140 hp falan
tam sınırında yapmışlar, 1 kişiyle tahmin edemeyeceğin gibi güzel gidiyor vtec açınca, 4 kişi binince de 2.0'ını alsaymışım iyiymiş diyorsun
Filtre tak vtec sesini dinle çok eğlenceli
Oksijen sensörüm bozuk diye dedim(ondan arıza yanıyor) ya biraz altlar ölü diye, çekmiştim daha önceden ayfonlan.. Ses daha fazla videoya göre.. Bir de 95 almıştım, 97 de çok daha iyi gidiyor.. 2 de bastım 3 e atıp bıraktım.. Benzinde basıyorm bu arada..
F18B2 CG8 Honda Accord VTEC Crossover - YouTube
evet vtec sesini alıyorum filtre olmamasına karşın..2 kişi biniyorum genelde zaten eşimle birlikte gücü yetiyor şimdilik bana..
BAD'a maşallah güzelmiş sesi..
![]()
Asıl sancı uyandığında..
jantlar 4x114.3 bnde bunları accorduma düşünmüştüm ama bütçem yetişmedi maalesef konuştum sahibiyle satarız dedi ama fiyat bilgisi vermemiş dedim bize oluru nedir haber bekliyorum yarına dönüş yapar kesinlikle. Ben ilk başta bu kasaları sevmiyordum japon kasa olanlar var onlar daha hayvani boyutta 2,0 vtec 17 liraya bulmuştuk ama denkleştiremedik bi türlü kendimizi ama bunların iç dizaynı japon kasalara göre daha güzel.şimdi izmirde var birtane kırmızı 2001 model sunroof dijital klima ve düz vites lpg li 20850 yazmışlar ...
Eğer düşünürsen benim aracım da satılık Orkut abi.. Sunroofsuz ve dijital klimasız 140.000 de.. 20 düşünüyorum ben..
Araca baktım biraz daha diri olsaymış keşke yoksa kırmızı sunrooflu falan olması iyi.. Arkadaki küllüğü düşmüş.. Arabamı timuçin abi biliyor mersindeki..
maşallah Murat sen aldıysan zaten en temizini almışsındır..detaya gerenk yok...Allah kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şimdiki halini değilde 3 5 ay sonraki halini eminim çok beğenicem.Maşallah. hayırlı uğurlu olsun abicim.
enough ?
eyvllah orkut inşallah güzel bir rakam söylerde almış olurum.. rabbim sana daha iyilerini nasip eder inşallah..
çok teşekkürler apo abi ufak tefek eksiklerim var temizlik pasta cila vs onun dışında maşallahı var..
çok teşekkürler kardeşim ama şu halini bozmayı düşünmüyorum aracın belki jantı değiştirebilirim onun dışında stock kalacak araç maalesef..
eyvallah ömerim ne demek araba senin istediğin zaman..![]()
Asıl sancı uyandığında..
murat kardeşim pm attım jantlar için ...
3,5 yay 205/55 r15 lastikler le ımmmhhh mis olur beaaa))
buda eski aracımın konusu
http://www.techturkey.com/forum/otom...d-coupe-7.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)