maşallahEskişehir'de hiç görmemiştim bu aracı, kazasız belasız işallah...
kardeşim mk1 hastasıyız ama gözüme çarpan bi kaç yer var jant olarak kesinlikle bbs ch tak 18" başkasına bakılmaz bile marşpiyeli hiç beğenmedim öne cupra mk1 lip şart bide bu tamponlar fiber mi ?ayrık duruyo gibi
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Maşallah Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu jantları bende çok beğeniyordum fakat bizim yol şartlarımız fazla kaldırmadı
Teşekkür ederim spacerlarım vardı söktüm son body kit değişikliğimden sonra normalde çamurluklar tekerlerle aynı hizadaydı fakat çok fazla şişirttirdim değişiklik olsun istedim spacerlarıda söktüm.
Teşekkür ederim değişiklik amacı ile kendim isteyerek yaptırdım sanırım yorumlardan sonra tekrar spacerları taktırıp eski haline getiricem
orjinal jantları bende beğeniyorum ama farklı olsun istedim standarttan kaput konusunda kararsızımapp'leride kare sipariş verdim yolda
teşekkür ederim
çok teşekkürler
spacerları söktüm değişiklik olsun istedim ek olarak çamurluklarda şişik
Amin çok teşekkürler
Evet yukarıda muhabbeti geçmişti nişanlımda kullanıyor ve zıpzıplar konusunda biraz dikkatsiz o sebeple önü biraz yüksek ve lip yok
Teşekkür ederimfazla dışarı çıkmıyorum , çıkarsamda otoparka bırakıyorum aracı
Şişikliği normal aslında fakat spacerları söktüm o sebeple tekerler içeride duruyor ,değişiklik olsun istedim
jantları incelicem çok teşekkürler, lip ve ön basıklık konusunda nişanlım biraz dikkatsiz zıpzıplarda sıkıntı çıkıyor , tamponda fiber
Edit: cidden siyahı harika duracak gibi geldi![]()
Amin cümlemize Allah kaza bela göstermesin teşekkürler
Tamponla ilgisi yok çamurluklar şişik herşey spacerların suçuniye söktüysem takıcam geri
Çok teşekkür ederimek olarak fikir açısından ne gibi ufak değişiklikler yapılabilir sizce ?
Amin çok teşekkürler![]()
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
Renk çok güzel,kasanın zaten hastasıyız(eski mk1 kullanıcısıyım).Çamurluklar madem şişik spacer şart.Ayrıca mk1 leona yakışacak başlıca jantlar Bbs ve Oz dur.Hatta oz un sadece Superturismosu yakışır.Bbs ch,rc,ck,lm ne olursa olsun takabilirsinKaput orjinale dönmeli.Marşpiyel cupranınkinden takılmalı.Zaten mk1 in hiç bir yerine dokunmayıp sadece cupra ya da topsport body kit i yapmak yeterli.
arkalara spacer bağırıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)