maşallah aracına kardes ;) bu arada arac murattaydı ondan aldın galiba dimi ??? her iki tarafada hayırlı olsun...bu arada bilmeyenler için 2 parça boyası olup 50 k da inanılmaz temiz bi arac ;) tr dede tek sarı mk1 cupra budur...
Printable View
maşallah aracına kardes ;) bu arada arac murattaydı ondan aldın galiba dimi ??? her iki tarafada hayırlı olsun...bu arada bilmeyenler için 2 parça boyası olup 50 k da inanılmaz temiz bi arac ;) tr dede tek sarı mk1 cupra budur...
araç çok temiz evet seviyorum plakası NM olan araçları :)
Aracın çok güzel hocam.Doğrusu sarı renkde bu kasaya ayrı bir güzellik katıyor.Kazasız belasız sürüşler...
hocam o dediğin araç 34 VN olan 2 kere pert olan araçdır.
İlk kazadan sonra açılan konusu:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...e-cupra-r.html
2'ci kazasıda vatan caddesinde olmuşdur.1 hafta önceye kadar sahibindende komple boyalı olarak satılan araç odur.
kazalı satış halide budur:
AKSAM OTOMOTV - Pert hasarl oto ara kazal araba
Senin kaçırdığın araç ise şuanda bizde olan araçdır.Sanırım sende aracı çok istemişdin, sct de konuyu takip ediyordum ama üye değildim o yüzden konuya fazla girmek istemedim :) Kısmet bu işler.Allah herkesin gönlüne göre versin.
maşallah kazasız belasız
Bol şans Çağdaşım Yiğit Savrun :))
Rengi çok güzell :)
hocam şöyle diyim trde şuanda benim bildiğim 2 tane füme leon cupra r var.biri 34 yfy,34vn,34 ace bizimkisi değişmedi için ilk sahibinden beri aynı.Benim bildiğim 34 vn ile 34 yfy aynı araçdır.Şuanda 34 yfy 82'yi edevletden sorgularsan bu plakanın boşda olduğunu görüceksin.
Bir başlıkta "Cupra" ibaresi varsa orada Adana var oldu artık :) maşallah araçınıza dün gecerken dikkatimi çekti rengiyle duruşla çok iyi allah nazarlardan korusun.
Şu Cupra R lar bir başka duruyor yahu insanın dönüp tekrar bakası geliyor Türkiyede 10dan az sayıda kalmasının tadıda bir başka.. Allah utandırmasın inşallah
Evet açtım oraya bir konu :) Yalnız yukarda verdiğim pert durumdaki cupra r'de fr direksiyonu var senin söylediğinle örtüşüyor.yukarda fotoları var pert halinin, içden bakabilirsin.Sanırım sctdeki tuğrul ilgilenmişdi ilk pert oldukdan sonra o araçla, alan arkadaşlar yürütmeye çalıştılar tuğrulda yardımcı olmuşdu sanırım ama kısa süre sonra tekrar kaza oldu :( Bende kendi aracımla ilgili konu açıcam kısmetse yorumlarınızı bekliyorum :icon_tup:
masllah ya barajyolundan her gecisimde gozlerim ariyor cuprayi :)
Evet Alican Eryorulmaz abimizin arabasıydı zaten plakadanda anlamışsındır ACE :) Yalnız sen aradığında nefi abiyi, ben arabanın başındaydım :) hiç zaman kaybetmeden sabah yanına geldim hatta 15dk fln geç geldi baya telefona tutmuşdun sanırım :) bu aracın aklında kaldığından şüphem yok hatta sct de kapora veriyorum dediğini iyi hatırlıyorum :) Ama kısmetden ötesi olmuyor.Umarım sende ilerki zamanda kafana uygun güzel bir cupra r bulursun.
bugün 4 adet kumho lastiklerimiz yenilendi.sırada arka stopları kırmızı ledli yapma var.ardından da jantların rengine gelecek..FÜME çok can yakar :)
maşallah allahımesirgesin abinle birlikte daha önce binmiştik bi akşam gezintisi yapmıştık gerçekten türünün nadir örneklerinden bir cupra
çağdaş arabanın masallahı varda, sen rotary mezunumuydun ?
maşallah kazsız belasız
maşallah çok güzel olmuş. nacizane bir fikir benimkisi daha hırçın bir görüntü için, spoileri siyaha ( mat ) kaplatmayı düşünür müsün?
sarı + cupra maşallah
Toprağım ALLAH tekerine taş değirmesin.bu tavandaki vortex leri köpek balıklarını yani nerde buluruz varmı satan bilen google aratıyorum tr de satan yok herhalde.
Allah kaza bela vermesin araç çok güzel
kzasız belasız ...
aracı adanada gormek kısmet oldu masallah cok ıı duruo
Maşallah Allah kaza bela vermesin