ne zmaan satılmıştı araç acaba
vay be ben zamanında çok temiz bitane kaçırmıştım şuan komple boyalıbu kasa cupra gördüğüm zaman başka hissediyorum gerçekten başarılı maşallah
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Maşallah güzelmiş Allah kaza bela vermesin.
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
maşallah Adanamın aracına kazasız belasız bin kardeş
01 BR 993 106 Gtı
01 B 3483 106 Gtı
01 PB 799 Audi A3 1.8T
01 DA 964 Vtı
01 TT 883 Leon 1.8 T FR
01 PA 258 Type R
01 FR 143 Leon 1.8 T FR
01 FR 252 Vtec2
01 UT 324 Golf Gtı
Maşallah kazasız belasız... çok iyi duruyor
Tr de tek olmaması lazım.Zamanında sct ye üye olan bir tane vardı etilerde arabayı pert ettik diye konusunu açmıştı sahibi.Sonrasında o araba toplandı yine istanbuldan birileri aldı hatta bir kaç sene önce draglara da katılmıştı körfezde.Zamanında KEV plakalı olan m2k cupra ile kalmıştı.Bu araba o mudur öncelikle sahibinden teyit bekleyelim
Bu arada orjinal stopları geri takılmalı bence.Maşallah mk1 Cupra her zaman en sevdiğimizden![]()
Parti Boymaşallah kazasız belasız
araç daha önceden istanbuldaydı eski plakası 34 CGY 49 du.bildiginiz gibi TR deki tek sarı cupra R dır.
01 SL 949 - MAZDA RX-7
ee bizde oyuncagımız koyalım dedik siteye "FET"
teşekkürler arkadaşlar.kısmetse yeni kasa cupra var aklımızda.
01 SL 949 - MAZDA RX-7
hocam çok güzel bir aracın var maşallah diyelim, bizim arkadaştayken binmek nasip olmuştu gidişi ve herşeyden önemli frenleri süperdi, içide çokta temizdi yani. Eğer sizin aldığını sahibi oynama yapmatıysa 300hp'lerde bir dynosu olmazı lazım diye hatırlıyorum.Aşağıda 2tane foto ekliyorum eskilerden
![]()
biz aracı savaş memik arkadaşımızdan aldık.daha önceki sahibindeykende talip olmuştuk fakat kısmet olmamıştı.araç şuanda eski dyno verisinde extra uygulama yapılmadı.eger yeni kasa cupra niyetimizi gerçekleştiremez isek yüklecegiz aracımızı.
01 SL 949 - MAZDA RX-7
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)