murat abi canını almamış daha melih sen el at kardeşim sürünsün biraz kafada 6 7 cm daha yeri var onun![]()
murat abi canını almamış daha melih sen el at kardeşim sürünsün biraz kafada 6 7 cm daha yeri var onun![]()
Powered By Suki CRM Performance
arabada coilover olduğu yazmasa orj. sanardım gerçi fazla basmakta problem yaratıyor güzel yurdumun yollarında o yüzden en ideali bu şekilde kazasız belasız kullanın
düşsün daha
maşallah kazasız belasız , spoonlar beyaz olabilir![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
teşekkürler bronz hep hoşuma giden bi renk beyezda güzel duruyor tabi
Uploaded with ImageShack.us
team paliodan bi arkadaşın arabası beyaz da güzel
benim başka planım vardı onun için bronz aldım![]()
bunlarda yeni aldığım fuji hs20 exr ile çektiğim karelerden.
Maşallah kazasız belasız![]()
merhaba arkadaşlar yazlık moda geçiş yaptım dün itibarı ile .....
sonax ürünleri ile cila ve temizliğini yaptım kampana ve disklerin boyanacak kısımlarını temizleyip tekrar maviye boyadım ve son olarak spoonlarımı taktım.
sabah ekmek almaya giderken son fotoğrafla karşılaştım arkadaş ne zaman arabayı cilalasam yağmur yağıyo [LOL] [LOL] [LOL]
he birde simota filitrem de geldi haftaya da onun montajını yapıcam kısmetse.
vites topuzumuzda geldi kısmetse direksiyon ile körüğü deri kaplatınca takıcaz.
![]()
her sey güzel olmuş madlar sanki pek düşürmemişbide vites topuzu ne kadara maloldu
merhaba madlarde kabahat yok kabahat arabda 1.2 toplam ağırlığı 1030 kg aynı arabanın dizeli 1330 kg arkalarda orj yayları mevcut arkalarda madler takılıken önü havada kalıyor
vites topuzunu baya bi aradım özellikle sporting orj yazılı olandan piyasada yok bu da aynısı sadece sporting yazısı yok 135 tl ye aldım
bu arabyı almadan önce sportingti niyetim çok arabaya gittim fos çıktı belki ilerde alırız bir sporting.
dizelde mad
1.2 de mad
![]()
teşekkürler sırada direksiyon ve vites körüğü deri olucak lazio fener maçına giderken direksyonu söktüm ama ***** trafik yüzünden yetişemeyince anca maçı izleyip döndük KIRKLARELİNE direksiyon istanbul turu attı
istediğim şekil bu forumdan doğan arkadaşımızın aracı ben kırmızı dikişli istiyorum.
bu da söküp tekrar taktığım direksiyonum
![]()
Güzel gidiyor Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)