maalesef yok yakında çekerim ama...Alıntı:
AvcI Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
maalesef yok yakında çekerim ama...Alıntı:
AvcI Nickli Üyeden Alıntı
maşallah sorunsuz günler
maşallah allah kolaylık versin yapamadıklarınıda tamamlamanda yardım etsin ;)kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
gerçekten amerikalı civic'ler gibi olmuş..birde farları içten karartıp ön tampon altına ince bir ek koyarsan tadından yinmez:)
maşallah kazasız belasız.bide bişi sorcamm nasıl tepkisi nasıl aracınn değdimi yanii..bi arkadaşımdada var 1.4 yabtralım dioda..
Fena DeĞİl GÜsel OlmuŞŞŞ....sonuÇta Japon Olmasi Yeter
arabanın durumunda biraz ilerleme oldu.. sonunda
intercooler ımı taktım yeni paslanmaz çelik boru ve dirsekler kullanılarak besleme borusu ve downpipe ile egzost yapıldı.. ext wge geçtim stg2 debriyajım geldi ama zaman olmadıgından 2 aydır odamda duruyor inşallah onu da yakında takacam ve biraz daha uygun zamanım olunca da beyin ve forged işine gireceim hayırlısı..
engine bay in resmi olmadıgı için koyamıyorum ama cok daha düzgün bi görüntüsü var artık.. tekrar ilgilenebildiğimde resimlerde çekecem
valla degmedi diyemem aracın performansı gayet iyi dynoya hiç ugrayamadım ancak standart vtecden bariz daha hızlı şu anda
şimdilik doyuruyor ama inşallah 200 üzerinde beygirlere yakında çıkartacağım o zaman herhalde hakkaten değecek :D
şuanki veriler nedir veya denediğin bir arac varmı buarada çok güzel bir proje olmuş tebrikler kazasız belasız maşallah.
resimleri ve varsa bi ufak video bekliyoruz :)
masallah cok iyi kazasız belasız suruler dilerim ;)
video ve yeni resim istesek ayıp olur mu?
kazasız belasız kullan güzel olmuş
kazasız belasız...
video ve resum isteruk :D:D:D
emegine saglik;)
videooo:):)
Tamam masallah, emege saygi ama biraz fazla ghetto bir kit olmus. Borular celik gibi gozukuyor, crush bende war, vede bogazin orada "duct tape" war sanirim. Bunun resimini bir hondatech e koyunuz bakin ne diyecekler.