allah kaza bela vermesin
Printable View
allah kaza bela vermesin
polisle egzost sesi yüzünden sorun yaşamadan önce arabada hiç suturucu yoktu sırf düz boru o ara arkadaşımın 17 kasnaklı wideband tunela afr 12.5 a çekilmiş otom vites cooper S iyle denedik kafa kafaya gidioduk ama orj susturucuyu dandik bi şekilde 60mm egzostumun ucuna takmak zorunda bırakıldım. araç su anda 0,45den fazla basamıor. egzost cutout yaptırcam yakında, orj susturucu da üzerinde kalcak sadece istediim zaman iptal edecem cutoutla o zaman da daha önceden 0,6 bar olan basıncımı 0,7ye çıkartıcam
buda video o susturucusuz halinden kalma.. farkedersiniz debriyaj biraz sıyırıor :D inşallah bu hafta takılacak o da
biraz karanlık aslında video cok fazla belli olmuyor ama idare edersiniz :P
http://youtube.com/watch?v=EQdDpEUjPyQ
selam biraz önce e-5 karşılaştık galiba sendin o :)
arkadasım ben o resim de gördüün boruları 30 ytlye yaptırmıştım. dezavantajlarının neler oldugunu da cok ii biliorum bilmeyecek bi adam olsam bu diğer yapılan şeylerin hiçbirini kendi başıma yapamazdım. o ara cebimde para kalmamıştı düzgün besleme borularına verecek ve turbo da aracın üzerinde takılı olduğundan besleme borusu olmadan gezmem mümkün değildi ondan bu borular takıldı..
ayrıca benim bu turboyu yapmadaki amacım kaputu açıp bak ne yaptım die göstermek değil kendim keyif almaktı (hatırlarsanızki benim arabamla ilgili ilk threadi burda ben acmadım sadece burda merak eden arkadaslara bilgi vermek amacıyla arabayı tanıttım)
herneyse ben keyfimi aldım getoysa geto hondatechteki ricerlar da hiç derdim değil abi ben turbomu taktım beygirimi aldım keyifli keyifli kullandım....
hıocam bu bkr 7e bujileri nerde buldunuz zor bulunuyo galiba..
mani, arkadasımzda anlatmş zaten hondatech için diilki kendi için zevkini çıakra cıkara kendine göre yapmş güzelde gidio videoda bence.maşallah
Bu arada duct tape diip geçme adamı onla tavana yapıştırabiliosn örneklerini görmüştüm :eek: :D
http://www.oz-q.com/humour/duct%20tape.jpg :P
maşallah ya ben daha konuyu yenı okudum 1 sene olmuş ama olsun :D:D:D haha
kara verdim bende yapıom
arac izmiregeldimi? benmi yanılıyorum.
kazasız belasız bu arada..
2-3 senedir baya görüyorum sanırım bu aracı Acıbademde..Meğer Turboymuş..
Allah kaza bela vermesin,maşallah
çok güzelll emek var uğraş var ......keyfini sür kazasız belasız kullan .....1,4 motorda turbo uygulamasında gerçekten randıman alabiliyormusun !
masallah kazasız belasız dostum...
greddy type s den güzel ses alabiliyormusun merak ettim
el emegi goz nuru kazasiz belasiz kullan USA'dekiler halt etmis:D:p
güle güle kullan.maşallah
maşallah kazasız belasız...
masallah arascım....arabanı hep sevdim...gidişinide gördüm çok güzel.....masallah tekrarrrrr..rengini çok seviyorum...vtecler korkun ondan...
selamlar tekrardan konu bayagı eski ama bizde su anda dusunuyoruz ne kadar maliyet gittii??