Gizli tunerlar varmış demekben de gidişini merak ediyorum zaten kasa hafif güzel gider. Hayırlı olsun .
Gizli tunerlar varmış demekben de gidişini merak ediyorum zaten kasa hafif güzel gider. Hayırlı olsun .
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
konu 2006 dan bilmiorum baktiniz mi maliyetler cok degismistir!
www.honda-tech.com
o zamandan beri baya değişen şey oldu. Intercooler, 304l paslnamaz besleme boruları, stage 2 debriyaj baskı balata vs... Araba 4 senedir turbolu motorda da herhangi bir problem yok. Ancak 2 hafta önce turbom perte tamamladı. Sonuçta aldığım turbo revizeydi, ben bu kadar süre bile dayanacağını tahmin etmiyordum.
Bu arada yeni sohc vtec d16z6 bir kapak aldım bu forumdan bir arkadaştan. İnşallah önce onu takacağım. Ardından yeni bir turbo alıp tekrar turboya çevireceğim. Bittiğinde 200 ün üzerinde bişyeler elde edecek bir basınçta çalıştıracağım. Basıncı daha fazla açıp riske sokmak istemiyorum açıkcası. Daha sonraki planlarda da forged kol pistona girmek var o zaman 250-300 arası bişeyleri sorunsuz çıkaracağımı umuyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)