Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.Elimizden geldiğince bu halini korumaya çalışıcaz.
Aracın ilk sahibi Alican Eryorulmaz abimizdir.kendisi yukarda belirtğiniz gibi porsche cup pilotudur.Bize bu aracını gündelik kullandığını belirtmişdi bundan sonraki aracı ise golf r olmuşdur ilerde satarsa belki onuda alma şansımız olur
Yalnız ufak bir dip not eklemek istiyorum;
Arkadaşlar öncelikle aracı satmaya niyetimiz yok.Allah nasip ettikce binmek istiyoruz.
Aracı biz aldıkdan 1 ay sonra ufak bir kazamızda olmuşdur.Emre kaan arkadaşımız ve çoğu almak isteyen insanların ufak bir nazarı değdi sanırımÖzellikle Emre kardeşim adaşımda oluyor
çok istemişdi bayada üzüldüğünü biliyorum.Ama nasipden öte bişey olmuyor.Umarım ilerki vakitde oda güzel bir cupra r sahibi olur.
Mevlam herkesin gönlüne göre versin.Kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
valla bu kasa cupralara hasta oluyorum ya gerçekden çok keyifli sürüş keyfi çok çok iyi performans çok iyi ah birde sanruf olsa çok daha güzel olurdu ya gerçekden bu zamana kadar gördüğüm en temiz cupra R allah kaza bela vermesin
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Cok yakin bir arkadasimin arabasiydi ender temizlikte gercekten .hayirli olsun
Fc BARCELONA and no camp
Kuzenimin aracıydı( Serkan ) maşallah kazasız belasız sürüşler diliyorum..
![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
kardeşim hayırlı olsun aracında abt yazılım var aracın 250 hp direkson kırmızılığını ben çözdüm biraz siyah boya ile halledersin
maşaAllah süphanAllah boncuk gibi
itiraf etmeliyim ki mk1 ler mk2 lerden daha yakısıklı
aracınızın boya durumunu bilmiyorum ama bitanede adanada var cupra R murat kardesimin aracı o da çok çok temiz 50.000 km de ve 2 parça boyası var tr deki tek sarı cupra R dır oda ama cidden sizinkide çok çok temizmiş , rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin![]()
Plakası gibi kendide hijyenik temiz direksiyona gelince bendede hafiften kızarma başlamaya başladı ilerde böyle olucaksa kötüDemekki cupra r larda kronik Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)