Maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin
Printable View
Maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin
konuyu biraz okudumda nerdeyse air yaptı die içeri attırcaklar adamı :D
maşşallah eğer yoldada böyle gidiyosan iki kere maşallah :)
maşallah nazar değmesin.
maşşalh cok güzel bir mucit arac cok diri duruyor.yorumları gördümde 200 le tam sağ tam sol yaptınmı felan dedim noluyoruz millet ucuyormuş benim haberim yok=)
Konuyu komple okudum bikac anlasmazlik olmus o kadar, herkezin gorusu kendine.Ababan cok guzel olmus masallah cok begendim, bu civicler de yuksekken cok cirkin oluyolar :D
jantlar hariç 10 numara.. Basınca jantlar cok ufak kalıyor.
insan gibi basılmamış :D maşallah
maşşallah kazadan beladan uzak :)
nedense bu sıtede biri airride dedımı kavga cıkıcak gıbı oluyor tıpkı 106 vti gecer denıldıgı zaman gıbı yaptıran memnun kullanan mennun ama herkez muhendıs ve prof. bu nedır arkadas ?? tmm ıyı degılse yaptırmassın ıyıyse yaptırırsın bu kadar basıt bi hevesle yapılmıs bırsey koraya konulmus araba typer falan da degıl 1.6 is (kucumsemek maksatlı yazmadım yanlıs anlasılmasın)ama ınsanların uzerıne bu kadarda gıtmeyın derım abartıyorsunuz einstein lar....
emeğine saygı duyarım sistem çok güzel olmuş araba na maşallah benim de düşündüğüm bi konu fakat yol tutuşunu bilmediğim için ve maliyetinden dolayı yoltutuşunu beğenmezsem beni üzeceği için hiç bulaşmaya cesaret edemedim ben sistemi yapalı kaç km oldu inşallah uzun km ler kullanırsınız
araç görsel olarak çok güzel duruyor daha detaylı fotolar varmı aracın nerelerine hangi işlemler yapılıyor biraz bilgi verirmisin?