bizim bursa air sosyete işi :) olayın sonu aslında ama basık arabanın tadı tuzu da tümsekler katlı otopark girişleri fln. bunda hiç zevkli değildir bas kalksın bas insin :D
Printable View
bizim bursa air sosyete işi :) olayın sonu aslında ama basık arabanın tadı tuzu da tümsekler katlı otopark girişleri fln. bunda hiç zevkli değildir bas kalksın bas insin :D
masallahı var ya süper bişi olmus
Tüm konuyu okudum, araca maşallah gercekten cok başarılı duruyor.
Fakat eleştirenlerin daha saygılı olması, konu sahiplerininde eleştiriye daha acık olması kanaatindeyim.
maaşallah cok hoş olmuş cidden gayet başarılı helal olsun yapana.
maşallah aracına güzel olmuş
yol tutuş,konfor kullanıcının bileceği işler kimseyi bağlamaz.
ben air ride'da konfor aramam, zaten alçak arabalara biniyoruz orjinaline göre konfor daha az.
Yol tutuşu da orjinalinden kötü olmasın yeter.
Hasta oluyorum burada her konuda uzman kesilip yorum yapanlara , sanki herşeyi tecrübe etmiş denemişlerde ahkam kesiyorlar.
çok iyiiii :) maşallah büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş olmuşun benceee
çok güzel harika duruyor basık haliyle :) maşallah
bu kadar teknik bi sitede bu yorum senden gelmesi biraz acayip olmuş.kimse sisteme kötü demedi aracıda herkes cok beyendi bende dahil cok güzel olmuş.burda görsel amaçlı bir sey yaptık dense sorun yok ama,makas attım onu bunu yaptım cok iyi derse orda bi yannış bilgilendirme olur.benimki sadece yorum ahkam kesmek diil.
Aracının maşallahı var.Gördüğüm en başarılı görüntüye sahip ies Allah kazasız belasız sürünmeni nasip etsin maşallah.
Maasallah ..
Cok guzel Be..
Konu Fena Oldu Yaa Herkeze Teşekkürler :)
16 LK 664 Plakalı Araç Sahibi 'Emre Apel Kardeşimiz Trafik kazası Geçirmiştir . Kendisi şu Sıralr Çapa Acil Serviste Ameliyattadır ......dıye bır haber okudum.....umarım cıddı bır sey yoktur....acıl sıfalar dılıyorum....
Tuncay ile konuştum, Allah korumuş gerçektende. Emrenin durumu iyi hayati tehllikeyi atlatmış büyük geçmiş olsun kardeşime :(