şakamısın sen ya ? sen rüyasını göremezsen ben kullanıyodum diorum :D
kardeş dedigin babanın oğlu olur git ona bu muameleyi yap
Printable View
Arkadaşlar Yorumlar İçin Tekrar Saqolun ..
270 yapan ies değil, eg k20 turbo. Geçen sayfada yazıyor.
Sıkıntı yOK Baştan Okursa Admın Arkadaş Zaten Kimin Ne Mantıkla Konuştuğu Belli ;)
1- kardeş degiliz
2- istanbulda degilim bahsettigin yerleri ve araçları bilmiyorum
3- sen yaylanarak giden ralli veya pist aracı gördün mü
4- yumuşak araba iyi yol tutacak diye bir kaile yok. piyasada en yumuşak süspansiyona sahip accent era ile bi viraj kassana istersen :)
işi bilmeden konuşmuyoruz biz. deniyoruz yanılıyoruz. en rahat en sert en iyi yol tutan en kötü yol tutan parçaları bizde biliyoruz. bu sway barlar kule gergileri h barlar falan boşa üretiliyor o zaman. bursada bi tane air yaptırıp tırmanma yarışına katılabilir herkes ?
sizin ies ler k20 turbolarla yürüyo sanırım :)
çevirin kazı yanmasın :) 270 yapan ies nerde bu 1
2.si de bilmeden konuşmadıgımı anladın mı şimdi ?
sadece bunlara cvp versen :D
Semii Kuru Kalabalık Yapma :D
Masallah kazasiz belasiz :)
Masallah aracin durusu 10 numara eminim cok keyiflidir :)
Ama arkdaslar gozunuzu seviim coilover la airride in yol tutusunu kiyaslicak kadar cahil olmayin. Ozaman btcc yada wtcc yarisalarinda rallilerde airride kullansinlar. Pitstopta kaldirip indirsinler. Bunu konusmaniz bile bu forma yakismiyor. Air ride tamamiyle dekor isi.Dekorunda kralini yapiyor :)
Araca kocaman maşallah :) Bugun olup yarına olacağı bellı olmayan şeyler içinde kalp kırmayalım aderim arkadaşlar :)
araca maşallah ...kullanılan sistemin +/- lerini bilmem ama keyfli olduğu aşikar...
ies olup kırmızı olunca ayrı da bi güzel oluyor..
Herkes kendi bildiği okuyor,
Şahsi fikrim,sistem görsellik açısından çok güzel,yol tutuşu tartışılır.
Gezmek için yapılan bir sistem,gazlamak için değil,eğer yanlış anlamadıysam..
Maşallahı var güzel duruyor.Kazasız belasız.
maşallah, hem kırmızı hem air şekli, Allah nazardan korusun kaza bela vermesin.
araç güzel maşallah. Allah kaza göstermesin.
ilk sayfalarda yol tutuşu ile bazı şeyler okudum. profesyonel bir airride bile coil kadar yol tutamaz.
zaten airride araba daha iyi yol tutsun diye üretilen bir sistem değil :D alçak ve yavaş takılcan :D arkadaşta hız yapmıyormuş zaten. bunun konusu tartışılmıştı bir amrikana yapılan profesyonel airride videosu izlemiştik slalom yapıyordu belki izleyen olmuştur.
maşallah çok güzel vede başarılı olmuş
Harika olmuş havalı süspansiyon olayı :icon_tup:
Buyrun :)
Maşallah ..
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
süper gözüküyor...
:icaşırı güzel olmuş kardeşim maşallah.....on on:icon_tup:
Maşallah...
Yorumları baştan son okudum, en az 7-8 arkadaş maaliyet ve nasıl yapıldığına dair bilgi istemiş. PM olarak mı attınız yoksa görmediniz mi? Israrla cevap aradım bulamadım, eğer PM olarak attıysanız banada bi PM atarmısınız;
Maaliyeti, arabanın nereleri sökülüyor, ne kadar zaman sürüyor, kullanım veya zamanla herhangi bi problem olursa giderilmesi mümkün mü, sertlik durumu nasıl?
Ömer abi orta sayfalarda biyerde okudum bende şimdi 3-4 bin arası birşey maliyet ama sahibi detaylı bilgi verir
Maşallah rengi duruşu 10 numara
Zaten araç yarışlara katılmıcak indir kaldır gezicek virajlara girip makasta atmıyacagı için basık araç ile sistem güzel :) Kazasız belasız inşallah...
Maşallah, araba çok sıkı duruyor, airride de yakışmış.
hocam bunun arkasındaki tüpü cartı curtu kaç kg?
bilgin varmı??
Maşallah..
Ya böyle şeyleri görünce insanın canı çekiyor ya :D
Kanka maşallah kazasız belasız çok güzel satılıkmı :D
Viraja 30-40 la girip, 50yle falan mı makas atıyorsun :) Görünüşüne kimsenin birşey dediği yok da, sen yol tutuştan bahsedip bu süper, coil falan hikaye demişsin. E yol tutuş süperse coil den iyise neden hızlı araçlara yapmıyorlar ? Dediklerinde tamamiyle kendinle bir çelişki var ;)
Maşallah kazasız belasız... çok iyi duruyor Bursadan böyle arabalar çıkması çok iyi
maşallah harika gözüküyor araç keyif için çok güzel bir sistem ..