Hayirdir Seko ne oldu Mesaja :D
Printable View
Hayirdir Seko ne oldu Mesaja :D
çok havalı :)
abı kımse arabaya laf edıp elestrmedıki gzlı hayranlık olsun:)
araca agzını açan oldumu ? harbiden talihsiz yorumlar geliyor.
biz sadece sistemi övmelerine takıldık.
maşallah guzelolmus sıstem
en dıp halınden zıyade mantıklı düşüklükte kotu yol tutacagını sanmıyorum.sonuc olarak o halde bıle orjınal gıbı yumusak degıldır mutlaka sertlıkte bı yere kadar ıyı.bende konı ve spor yay varken en yumusakta kullanıyorudum o halde bıle gayet ıyıydı.
Arkadaslar zaten ben lafi yanlis yere yazmisim ozurdilerim sizden aslinda ben telden ilk opc ve gti konusunda gti icin yazmistim bu kelimeyi. Dogrudur ortada bir hata var haklisiniz simdi ne soyleseniz. Madem yazmis bulunuyorum devam edeyim, bende aracimda H&R coilover kullaniyorum ve 2010 yeni kasa polomdada canturkte yaptirmis oldugum coiller vardi takildiktan tam 1 hafta sonra aracim pert oldu ve dedimki kendi kendime bundan sonra 10 lira fazla olsun aracim icin muhendislerin yaptigi marka haricinde hicbir sey kullanmiyacagim diye!! Şimdi marka coillden memnunmuyum diye sorarsaniz araba icin yapilmis en iyi icatlardan diyebilirim. Zamaninda burdada konum vardir yurtdisindan airride getirtmek icin cabalarim vardi ama arabam icin uretilmis bir sistem olmadigi icin yine askiya aldim bu konuyu :)
Arkadaslar tekrar ozurdiliyorum hayranlik kelimesi tamamen gti icin yazdigim bir cumleydi. Emeğe saygi :)
abi zaten bende boyle yazdgnı gorunce sasırmıstm :)
Seko gel uzerime gel kirdircan simdi telefonu bsna :D
İşin şakasi arac 10 numara gozukuyor gorsel olarak ve inanilmazda rahatlik ister indir ister kaldir ama ben bu konuda marka coil secenlerin yanindayim
1 sene once markami custommu daha iyidir diye tecrube ettim bana 31000 liraya mal oldu
yok ya cıddıym ben boyle bı msj atmıyacagnı tahmin ediyordm sorun yok telden grnce oluyo boyle seyler:D
estağfurullah abi affetmek ne kelime.
sadece olay cidden sapıtılıyo buna ayar oluyorum.sistem tamamen amatörce yapılan bi sistem.coilden veya yaydan ii yol tutmayı bırak 100 km hızın üzerine çıkmaya korkuyodum ben.
2 sene önce pejo 207 aracımda kullandım bu sistemi.Allahlık gidip geliyodum işte.sonra söktürüp arabayı sattım :) ayrıca montaj esnasında benim ön kulelerim bile delinmişti.bilinçsiz iş yaptırdık işte.sormadım bile nasıl bişi oluyo nedir die.sonradan grdüm kuleler delinmiş.ayrıca arkaya o tüpü koymak için bagajada 4 adet gayet büyük delikler açılıyo.alttan kabloları giriyo vs.
ben bunun derdindeyim.yoksa arkadaşı veya arabasını tanımam.onunlada derdim yok.bu kadar övmeleri vs. saçma geliyo bana. olay bundan ibaret yani.
Yukarida da yazdigim gibi Seko markami custom diye denedim 31000 liraya mal oldu bana
kardeşim maşallah çok iyi olmuş boşver sen son noktayı koymuşsun
Allah için araba güzel duruyor
Vay Be Air Ride Sen Nelere Kadirsin :D :D
maasallah...
gerçekten maşallah e-5de yürür halde izlemek keyif verir
Maşallah kanka görsel olarak mükemmel olmuş zaten arabanın da kırmızı olması noktayı koymuş.
Canlısını da gördük sürtme tümsekten çapraz geçme arkandakileri kanser etme gibi sıkıntılardan kurtarmış.
allah kaza bela göstermesin.
maşallah çok güzel olmuş.
Masallah cok iyi olmus gule gule kullan, ayar kilitleme diye birsey var mi guvenlik onlemli yuksek hizda giderken elin kayarsa falan modu degismemesi icin? Kazasiz belasiz.
maşallah kazasız belasız
Görsel olarak güzel olmuş.
maşallah bence bi ies için çok güzel olmuş tüm yollarda rahat kullanım olanağı sağlamış + görüntüde çok güzel ama yol tutuş performans için tartışılır tabi.
maşallah maşallah :)
Maşallah çok güzel Allah kaza bela vermesin
konuyu biraz okudumda nerdeyse air yaptı die içeri attırcaklar adamı :D
maşşallah eğer yoldada böyle gidiyosan iki kere maşallah :)
maşallah nazar değmesin.
maşşalh cok güzel bir mucit arac cok diri duruyor.yorumları gördümde 200 le tam sağ tam sol yaptınmı felan dedim noluyoruz millet ucuyormuş benim haberim yok=)