Konuyu komple okudum bikac anlasmazlik olmus o kadar, herkezin gorusu kendine.Ababan cok guzel olmus masallah cok begendim, bu civicler de yuksekken cok cirkin oluyolar :D
Printable View
Konuyu komple okudum bikac anlasmazlik olmus o kadar, herkezin gorusu kendine.Ababan cok guzel olmus masallah cok begendim, bu civicler de yuksekken cok cirkin oluyolar :D
jantlar hariç 10 numara.. Basınca jantlar cok ufak kalıyor.
insan gibi basılmamış :D maşallah
maşşallah kazadan beladan uzak :)
nedense bu sıtede biri airride dedımı kavga cıkıcak gıbı oluyor tıpkı 106 vti gecer denıldıgı zaman gıbı yaptıran memnun kullanan mennun ama herkez muhendıs ve prof. bu nedır arkadas ?? tmm ıyı degılse yaptırmassın ıyıyse yaptırırsın bu kadar basıt bi hevesle yapılmıs bırsey koraya konulmus araba typer falan da degıl 1.6 is (kucumsemek maksatlı yazmadım yanlıs anlasılmasın)ama ınsanların uzerıne bu kadarda gıtmeyın derım abartıyorsunuz einstein lar....
emeğine saygı duyarım sistem çok güzel olmuş araba na maşallah benim de düşündüğüm bi konu fakat yol tutuşunu bilmediğim için ve maliyetinden dolayı yoltutuşunu beğenmezsem beni üzeceği için hiç bulaşmaya cesaret edemedim ben sistemi yapalı kaç km oldu inşallah uzun km ler kullanırsınız
araç görsel olarak çok güzel duruyor daha detaylı fotolar varmı aracın nerelerine hangi işlemler yapılıyor biraz bilgi verirmisin?
Hadi be gelde civic alma..Bursa plakalı ama bursada baya ilerletti bu air ride işini..
Maşallah ne hava basılır bunla :D
Maşallah yaa 10 numara olmuş
Masallah araciniz cok guzel. Bi anda havaya ziplycakmis gibi duruyo :)
Arkadaşlar Tşk Ederim Yorumlar İçin Aracın Konforu Gayet İyi Ben Coilden Rahatsız Oluyodum Bunda Rahatım Öyle Söylim Rahatsız Olan Arkadaşlar Yaptırmasın 200 -250 İle Tam Sağ Tam Sol Yamazlar.En Soldan En Sağa En Sağdan En Sola Geçemezler :D
maşallah emre Allah kaza bela vermesin nokta... :icon_tup:
maşallah.kazasız belasız
harıka bı goruntu var emege saygı kırmaya kırılmaya gerek yok arkadaslar
http://i41.tinypic.com/2zqfonn.jpg
şu fotoda yanına gidince sevinçten hoplayıp zıplayacakmış gibi duruyo :D
Maşallah çok iyi.
Bursamızın ustası , işçiliği mükemmeldir.
Benim gözümde , egzos deyince akla nasıl iskender geliyorsa air ride denince de hayrettin usta gelir :)
buraya konu açılınca iyi veya kötü yoruma acık olucaksınız.2.si ise bu sistem güvenli konforlu makas attım dersen ve bu böyle deilse yannış bilgi vermiş olursun başkalarının canını yakarsın varmı tse si garantisi falan yok yapan mühendismi?aracına maşallah ama dediğim gibi YANNIŞ BİLGİ verme sitede
Maşallah :) Kaza bela vermesin :)
maşallah araç çok iyi durmuş
MAŞALLAH çok guzel olmuş
Geçen 340 ile viraja girdim hafif bi atma hissettim, air ride sistemini hiç güvenli bulmuyorum :D
bizim bursa air sosyete işi :) olayın sonu aslında ama basık arabanın tadı tuzu da tümsekler katlı otopark girişleri fln. bunda hiç zevkli değildir bas kalksın bas insin :D
masallahı var ya süper bişi olmus
Tüm konuyu okudum, araca maşallah gercekten cok başarılı duruyor.
Fakat eleştirenlerin daha saygılı olması, konu sahiplerininde eleştiriye daha acık olması kanaatindeyim.
maaşallah cok hoş olmuş cidden gayet başarılı helal olsun yapana.
maşallah aracına güzel olmuş
yol tutuş,konfor kullanıcının bileceği işler kimseyi bağlamaz.
ben air ride'da konfor aramam, zaten alçak arabalara biniyoruz orjinaline göre konfor daha az.
Yol tutuşu da orjinalinden kötü olmasın yeter.
Hasta oluyorum burada her konuda uzman kesilip yorum yapanlara , sanki herşeyi tecrübe etmiş denemişlerde ahkam kesiyorlar.
çok iyiiii :) maşallah büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş olmuşun benceee
çok güzel harika duruyor basık haliyle :) maşallah
bu kadar teknik bi sitede bu yorum senden gelmesi biraz acayip olmuş.kimse sisteme kötü demedi aracıda herkes cok beyendi bende dahil cok güzel olmuş.burda görsel amaçlı bir sey yaptık dense sorun yok ama,makas attım onu bunu yaptım cok iyi derse orda bi yannış bilgilendirme olur.benimki sadece yorum ahkam kesmek diil.