Ya Foto Attım Kİ Adam Akıllı Yorum Yapılsın Nerden Nereye Zaten Kendi Fikrim Benim Herkesin Fikri Kendine Anlamıyorumki Nedir Bu Yani Hayır Kalkıp Tartışma Konusu Açsam Haklısınız Neyse Cevap Vermekte Hata Ettim..
Ya Foto Attım Kİ Adam Akıllı Yorum Yapılsın Nerden Nereye Zaten Kendi Fikrim Benim Herkesin Fikri Kendine Anlamıyorumki Nedir Bu Yani Hayır Kalkıp Tartışma Konusu Açsam Haklısınız Neyse Cevap Vermekte Hata Ettim..
Bazı arkadaşlar sadece çekememezlikten kötülüyolar.. ben araca bindim kullandım.. konfor coil ile KIYASLANAMAZ bile. mükemmel !.. (tabi zıplamak hoşunuza gidiyosa başka.. ) yukardada yazdığım gibi yol tutuşunu merak edenler ROH 51 i otobanda izleyin !
Tüplümü ya bu :P
Maşallah valla çok iyi duruyo farklı farklı modları var herhalde jeep binekoto dip basık falan
Tek sorum dip basık haldeyken sürülebiliyormu ?
Maşallahı varmış, çok güzel
bu polemik çaban nie ? neyi çekemiyoruz yada çekemiyorum ? sen bu sistemin videolarını bile arayıp bulamazken ben kullanıyodum.neyi çekemicem ??
sadece kendi görüşümü söyledim.saçma sapan yorumlar yapıp durma.
coilover dan daha güvenli ve heryönden ii , kıyaslanamaz diosan şayet aklından şüphe ederim.hee bahsettigin coil de osmanlıca yapılan bi coilse bilemicem tabi.
güzel iş olmuş tebrikler fakat farklı bir jant ile daha çılgın olacaktır
maşallah emre nette fotoğrafları denk geliyordu, bursalı bir arkadaşın sanıyordum aracı seninmiş meğerduruşu falan çok beğendim ben ama arkaya spacer istiyor sanki
![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Araba cok güzel maşallah kazasiz belasiz basiklik cok rahat bı şey tek tusla![]()
Konfor monfor yol tutuş mevzusuna girmem o kullanıcının bileceği is
( ben yapma hic bı şey takmam artık ) kendi adıma yazdım parantez icini
Hem kırmızı hem Basik civic cok iyi
He birde on ek orjinal ek9 düz olanından bulup takarsan daha iyi olur daha güzel duruyo
( aynı ekten dün aldim bu gun farkettim değiştiriyorum )
C R M performance
Maşallah güzel sistem,3000-4000 verip kullanmış arkadaş,güzel de diyor,bize hiçbişey demek düşmez,yaptırmak isteyen gider bakar sonuçta mekanik şans işi..
araç çok sade ve şık olmuş, maşallah. air olayına bir şey demiyorum, işim olmaz. yanlız 270 yapan ies hangisi onu merak ettim.![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)