34 roh plakada vardi bidene ies mi vti mı bılmıyorm
araç sahibinin düşüncesi basmak hız yapıp değil sanırım zaten yazmışta çok aşırı konforlu olması değil bnmde düşüncem öledir dip basık aracım olsun kamberli görüntüsü şahane olsun konfor idare eder derecede olsada yeter sonuçta indir kaldır tampon kırma, sürttü derdin yok inş ilerde düşünüyorum bende eg alınca herkesin konfor viraj anlayışı farklıdır sonuçta genede çok güzel olmuş arka ları biraz dışa doğru alınsa çok daha iyi olcak
Çok başarılı![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maşallah, çok güzel olmuş,
Allah kaza, bela vermesin
konu çok saçma noktalara gitmiş,
konfor, yol tutuş vs. göreceli bir kavramdır,
araç sahibine göre yol tutuş ve konfor olarak, air iyidir,
başkasına göre coil, spor yay, orj. süspansiyon vs.. iyidir,
bence, göreceli kavramları tartışmak anlamsız![]()
air ride zaten yol tutustan cok görsel amaclı yapılan bi işlem orj sistemden daha kötü olmasın yeterli ki bence daha iyidir zaten.
fiyatları daha makul bi seviyeye gelir de daha cok görmeye baslarız insallah merak ettiğim saglamlıkları ne kadar süre dayanabiliyor arıza cıkartma olasılıgı nedir vs bunlar zamanla bunlar iyice netleşir bizde montaj imkanına sahip oluruz insallah
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Kardeş konusunda bu kadar kasıntı olmanıza gerek yok..Sonuçta müslümanlar kardes inancımıza göreYinede eywallah !
Eğer yazdıklarımı dikkatli okursan coil kesinlikle daha iyi yol tutar yazmadım.. ( bana göre sektiği için tartışılır ) dedim. benımle hem fikir olan bi çok arkadas var. yumuşaklığın yol tutuşuna artısı olmadığını zaten herkes biliyor.. Konfor konusunda ben çok iddaalıyım kıyaslanamaz coille falan.. Ama lütfen air i kötülemeyin kötü bi yol tutusu yok kesinlikle güzel..
Muhabbet çok gereksiz yerlerde . hiç gerek yok.. yaptırdık çok memnunuz herkesede tavsıye ediyorz.. Saygılar
Biz zaten araç sahibine gicigiz diye öyle yorum yaptık. HePimiz psikopatiz. Arkadas demiş ki coil falan hikaye. Bende dedim ki hiçbir airride coil kadar yol tutamaz. 2 tane yorum okuyarak yorum yapmanın lüzumu yok. Araç harika duruyor maşallah. Ama eksik veya yanlış bilgiyi düzeltmek için bu forum var. Sitedeki bilgi sahibi herkeste benim gibi düşünecektir buna da eminim ayrıca.
Maşallah görüntü olarak yolun sonu olmuş![]()
...
Allah nazarlardan saklasın mc'de konuşulan meşhur civic buydu heralde kocaman maşallah.
bir kırmızı fanatiği ve ies sahibi olaraktan , aracınız son nokta olmuş air ride olayi çok iyi olmuş ustanızın eline sağlık başarılı bir çalışma kazasız belasız binmeniz dieğiyle.
Erkan DOĞU
Emre süper olmuş.görüntü ve konfor olarak herkese lazım![]()
waooowwwwwww bune iştir usta air kanatlandırır![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)