Maşallah harika, bence konfor açısndanda dediğiniz gibi iyidir. Görüntü olarak zaten harika. Resmen AŞK..![]()
Maşallah harika, bence konfor açısndanda dediğiniz gibi iyidir. Görüntü olarak zaten harika. Resmen AŞK..![]()
Aşk sadece tutkudur..
çok havalı![]()
Dr.Ecu AntaLya
abı kımse arabaya laf edıp elestrmedıki gzlı hayranlık olsun![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
araca agzını açan oldumu ? harbiden talihsiz yorumlar geliyor.
biz sadece sistemi övmelerine takıldık.
maşallah guzelolmus sıstem
en dıp halınden zıyade mantıklı düşüklükte kotu yol tutacagını sanmıyorum.sonuc olarak o halde bıle orjınal gıbı yumusak degıldır mutlaka sertlıkte bı yere kadar ıyı.bende konı ve spor yay varken en yumusakta kullanıyorudum o halde bıle gayet ıyıydı.
Arkadaslar zaten ben lafi yanlis yere yazmisim ozurdilerim sizden aslinda ben telden ilk opc ve gti konusunda gti icin yazmistim bu kelimeyi. Dogrudur ortada bir hata var haklisiniz simdi ne soyleseniz. Madem yazmis bulunuyorum devam edeyim, bende aracimda H&R coilover kullaniyorum ve 2010 yeni kasa polomdada canturkte yaptirmis oldugum coiller vardi takildiktan tam 1 hafta sonra aracim pert oldu ve dedimki kendi kendime bundan sonra 10 lira fazla olsun aracim icin muhendislerin yaptigi marka haricinde hicbir sey kullanmiyacagim diye!! Şimdi marka coillden memnunmuyum diye sorarsaniz araba icin yapilmis en iyi icatlardan diyebilirim. Zamaninda burdada konum vardir yurtdisindan airride getirtmek icin cabalarim vardi ama arabam icin uretilmis bir sistem olmadigi icin yine askiya aldim bu konuyu
Arkadaslar tekrar ozurdiliyorum hayranlik kelimesi tamamen gti icin yazdigim bir cumleydi. Emeğe saygi![]()
Gökhan CEYLAN
abi zaten bende boyle yazdgnı gorunce sasırmıstm![]()
İşin şakasi arac 10 numara gozukuyor gorsel olarak ve inanilmazda rahatlik ister indir ister kaldir ama ben bu konuda marka coil secenlerin yanindayim
1 sene once markami custommu daha iyidir diye tecrube ettim bana 31000 liraya mal oldu
Gökhan CEYLAN
yok ya cıddıym ben boyle bı msj atmıyacagnı tahmin ediyordm sorun yok telden grnce oluyo boyle seyler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)