cuma işin var mı gelsekmiki;?
bir si sahibi olarak tebrik ederim güzel bir proje olmuş emeğinize sağlık inşallah istediğiniz gibi olur
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Hayırlı olsun Şevki![]()
İki kırmızı eg bugün yanyanaydı ankaraya geldiğinde haber ver bi photoday yapalım![]()
[QUOTE=1998corsa;5769551]daha değil cuma günü kısmetse oda olacak ..
teşekkür ederim eywallah..
cuma değil pazar gelin
cok teşekkür ederim amin cümlemizin gönllüne göre versin
eywallah coksaolsın teşekkür ederimmm..
saolsın serkan eywallah arabanın diğer parçalrıda getircem zaten geldiğimde haberleşelim güzel bişeyler yaparız hatta sarıyıda alırızbeyaz cıkaydı ii olurdu
![]()
işletilmesi güzel olmuş sevindim bunu duyduguma... hayırlı gunlerde ıstedıgın sekılde gazlaman dılegıyle....
maşallah hayırlı olsun güzel proje
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
gercekten türkiyedeki sayılı hb Sİ lerin içerisinde bir Sİ var kardeşim allah kaza bela vermesin. bu B16b ilede son nokta oldu kasa ve motor çok guzel oturdu.
maddi olarak motor kaça geldi hacım. D den B ye geçme zamanım geldi ama eg yi bırakamıyorum.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Hayırlı oLsun abi allah kazasız Belasiz binmeyi nasip etsin Çok fena oldu![]()
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Kanka hadi hayırlı olsun sonunda kavuşucaksın arabana çok sıkıntı çektin çok özledin arabanı ama inşallah son ayrılığın olur bu ağızının tadıyla sorunsuzca sıkıntısızca binersin inşallah
Beni gezdirecekmisin araba geldiğinde ?![]()
![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Hayırlısı olsun abi merakla bekleniyor. Sıkıntısız yürür inşallah.
@Serkanokan bizi çek deme bana.![]()
@emregockan abi zincir ihtiyacın olursa ararsın beni.![]()
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
bende aracı bügün gördüm maşallah on numara olmuş güle güle kullan şimdiden
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
maşallah allah utandırmasın..yannız biraz daha özenli kaliteli fotolu detaylı olsa cok daha güzel olur.sanki araba bu buda motor koyduk üstüne bitti gibi olmuştekrar maşallah
Güzel bir proje ve yerinde bir karar olmuş kazasız belasız gazlaman dileğiyle hayırlı olsun maşallah.
''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)