Maşallah araç olabiliceginin en iyi lerinden olmuş egzoz u bence ya aynı şekilde çift çıkış olarak sag koy veya hutta biraz kısalt içe dogru sadece fikir. Emegine sağlık.
Printable View
Maşallah araç olabiliceginin en iyi lerinden olmuş egzoz u bence ya aynı şekilde çift çıkış olarak sag koy veya hutta biraz kısalt içe dogru sadece fikir. Emegine sağlık.
maşallah sinan son hali çok güzel :)
MAşşallah Diyeli m=) Dostum jantların cook hoş olmuş.. süspansiyon ne war ?
kw v1 coliover :D okudum buldum
vayyy lip cok yakismis :D her acidan cok guzel oldu Polo'n, masallah :) daha da dokunacak yer kalmamis
maşallah lip , jant , basıklık herşey çok güzel ;)
Maşallah. Lip çok şık durmuş
forumda en beğendiğim 2 polodan birisi panjur kırmızı şeritlerlr lip ateş ediyor resmen maşallah .:icon_tup:
Hayırlı olsun.
Benimde çok hoşuma gitti. Yalnız Jantları daha önce bir çok farklı araçta gördüğü için sanki gözümü tırmaladı :)
zannedersem söğütlüçeşme caddesinde gördüm, çok güzel duruyordu.
jantlar 17 mi? birde difüzör ü servisden mi temin ettiniz ?
Maşallah . On lip, GTI tampon ve şerit, araç tam anlamıyla kusursuz olmuş.
Allah kaza bela vermesin.
Maşallah güzel araç olmuş başarılı bi çalışma tebrikler kazasız belasız
tesekkur ederim Tarık :D o lip çok uğraştırdı benı :)
teşekkür ederim :)
teşekkür ettim..
teşekkür ederim dostum :)
jantları hangı araçta gordunuz baska?
evet geçen gün ordaydım :)
jantlarım 17.. difüzöru servısten temın ettım..
teşekkür ederim :)
teşekkür ettim:)
[QUOTE=sinan999;6118244]
jantları hangı araçta gordunuz baska?
QUOTE]
Birebir aynısı olduğunu iddia edemem ama Caddy'den tutunda bir çok vw de gördüm. Serviste olduğum için günde bir çok farklı vw görüyorum :)
çok güzel olmuş ya kız arkımın arabaya girişicem bu gidişle poloları ayrı bi sevmeye başladım :D
Adama polo aldırır bu araç. Çok sevimli çok bayıldığım bir kasa zaten ellerinize sağlık GTI panjur,arka tampon,sisler aracın kaderini değiştirmiş..
Edit: Lip bambaşka olmuş söylemeden edemeyeceğim. Zevkinize sağlık..