Adaş hayırlı olsun :) kazasız belasız kullanmak nasip olsun. jantlar çok güzel durmuş bu sadelite bile çok şık duruyor :)
Printable View
Adaş hayırlı olsun :) kazasız belasız kullanmak nasip olsun. jantlar çok güzel durmuş bu sadelite bile çok şık duruyor :)
1 Ay önce filan Ortaköyde görmüştüm maşallahı vardı. Allah kaza bela vermesin :)
Bir fotoda benden gelsin kardeşim :)
http://img831.imageshack.us/img831/346/imag0025dk.jpg
Maşallah. Süper :)
alper kardesım cok yakıstı polalar:)
maşallah önlü arkalı çok güzel duruyordu körfezde...
lip canlı canlı çok güzel...
İlk sayfaya bakıp jantlar yakışmış diyecektim geri kalanına da bakayım dedim her sayfada daha güzelleşmiş ve son hali gerçekten çok hoşuma gitti Maşallah.
İki sorum olacak, lip hazır mı custom bir şey mi? Bir de egzoz'un kafasını nereden temin ettin krom borudan mı imal edilmiş acaba hazır birşey mi o da?
Sanırım Siyah olan sizin aracınız, Jantlarınızda sibop kapaklarında eksik varmı ? Hiç gözünüze çarptımı acaba ? Dün orda bisikletli paleler vardı güzel sibop kapaklarını indire gandi yapmışlar bizim beyaz şahininde 1 tanesi eksikti yanına gittiğimizde. Geçmiş olsun ve Maşallah diyorum gerçekten gördüğümde dibim düştü araçlarınızı sade ve temiz güzellik :cool:
Aracı satılıklarda görmüştüm sanki hayırlısı olur umarım :):)
teşekkür ederim:) korfezde senın aracınıda gordum oydu galıba 20 ah plakalı masallahı var :)
teşşekkür ederim güzel yorumun için.. Lip hazırdı yurtdısından akrabam getırdı.. egsozda remus un son susturucusu sadece kafalık değil
siyah olan alper arkadasımın aracı valla dıkkatımızı cekmedı bızım sıboplar solıyım alpere bı baksın bakalım duruyolarmı tesekkur ederım:)
tesekkur ederım ılanımı verdım bakalım hayırlısı:)
maşallah jantlarla on olmuş.
Maşallah kazasız belasız kullanın.
Maşallah cok güzel olmuş
maşallah çok güzel olmuş harika tatlı bi kasaya sahip polo
Bende Çengelköyde oturuyorum,Rasathanede gördüm bi kaç kere aracını. MaşaAllah. kazasız belasız inşaAllah...