arkadaşlar aracımı satmak zorundayım bilginize aracım satılıktır
aracımı satmaktan vazgeçtikten sonra birazcık bişeyler yaptım öğrenci harçlıklarım stajer maaşım v.s v.s uğraştım didindim azmettim başardım sanki
aracımı aldığımda app plakaları yaptırmıştım ve cms 40 jant almıştım cms 40 larımı satıp orjinal bineyim biraz dedim app plaka ve personel direksiyon diye tabir ettiğimiz fiatın 70 li yıllardan kalan direksiyonunu takayım dedim gerçekten çok güzel oldu
arabama jantları sattıktan sonra 2 tane far 2 tane ön sinyal aldım 0 ve orjinal mako hepsi tek eksiğim sol stop um sadece o fabrikanın koyduğu stop sararmış artık kaportasını yazın ortasında yaptırıcam bu aralar durumum yok çalışmadığım için
![]()
var biraz daha işi maşallah..
caner abim öncelikle hoşgeldin çok teşekkür ederim iyi dileklerin için en son fuat abiyle feriköye geldiğinizde fazla misafir edemedim sizi ama görüşelim yakın zamanda arayı soğutmayalım ilk arabanın heyecanı biraz daha fazla elimi üzerinden eksik etmiyorum sevgiler selamlar![]()
daha işi var ama maddi durumlardan dolayı uğraşamıyorum şuanda işim yok iş arıyorum iş bulduğum zaman devam edicem arabama
saol şeref abicim tşk.ederim allah razı olsun
çok tşk.ederim saolun
Süslü olm şu arabayı fabrıkasıyon halde bıraksana![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maaşallah kardeşim, kazasız belasız güzel günlerde kullan![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)