masallah canlısı daha güzel :)
Printable View
Herşey için teşekkürler abicim ;)
abi jantlar olmamıs bence arabaya en azından snn arabana olmamıs bence
Hayirli ugurlu olsun.
Bu arada ne janta ne lastige lafim yok. Bende olsam birebir yani tercihi yapardim. Bence gayet sık:)
Kazasiz belasiz insallah.
Sağol kardeşim :)
Malesef seçenek çok yok, seçenek olsa en güzelini takarım ;)
Maşallah Allah kaza bela vermesin süper olmuş
.............................
]Masallah abi cok guzel.. rg2 cok yakismis ama biraz fazla sade gibi ilerde kendini daha cok gosteren bi jant takarsiniz umarim.
Birde araca boya koruma yapildi mi? Daha parlatilabilir gibi geliyor bana..
Maşallah tarzınız her zaman hoşuma gitmekte,allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun abi güle güle kullan.ama arkadan bi tık yukarı önden bi tık aşaa indirmen lazım sen işi bilen adamsın hoş gelmedi gözüme :)
Maşallah kazasız belasız kullanın....
Abicim maşallah tekrardan. :)
Canlı canlı dün gördük maşallahı var aracın :) Kazasız belasız tekrar.
maşallah:)
dun gece ızmıtte ıkızını gordum aracın rg2 renk falan aynıydı ama bugun resımlerde plakayı gorunde olmadıgını fark ettım:)
Teşekkürler arkadaşlar ;)
Bu jantlarla bu et değeriyle imkansız, özellikle önden yarım santim bile düşürsem çamurluğu parçalar. Tam sınırda şu an hatta sert takoz kullandık esnememesi için.
Bir de puntoda çamurluk içlerini kıvırdım, kestirdim falan sonrasında çok pişman oldum, bu arabada boya bile yokken çamurluklarını bozmayı kesinlikle düşünmem :D Hiç sürtmüyor orjinal konforunda şu an mis gibi :)
Araç parlıyor zaten, fotoğraflar aldatıyor biraz. ;)
75.kere Maşallah abi:D trafikte iyi denk geldik sabah:) Tam kararında oldu bence her yönden.
Eyvallah yavrum, bi 9X18 TE37 gelse de taksak :D
Hayırlı olsun Yavuz abi. Çok beğendim aracını, uygulamaların nokta olmuş hep.:)
Allah kazasız belasız binmeni nasip eder inşallah.
Gecen sefer izmitten beraber donmuştuk eski araban cok güzeldi Buda harika izmitte görürüz insallah