Bugün gördüm gerçekten başarılı bir araç :) Maşallah.
Printable View
Bugün gördüm gerçekten başarılı bir araç :) Maşallah.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...29586656_n.jpg
abi istediğin jantlar gelirse tercihin beyazdan yana olsun :)
Bu hafta salı gün İstanbuldan Ankara istikametinde giderken, İzmit civarlarında felan yanımdan geçtiniz, canlı görüntüsü fotoğraflardakinden daha şık, Maşallah.
Teşekkürler arkadaşlar ;)
Mustafa keşke korna işaret falan yapsaydın tanışırdık :)
Kazasız belasız :)
çok iyi maşallah ilk açtım konuyu oha dedim yani bir arabaya bu kadar jant yakışamaz ya maşallah maşallah ....
Berceste'de durduk, öncesinde bi ses etseydin beraber kahvaltı yapardık :)
ben her araç değiştirdiğimde "bu sefer standart binicem" diyorum en az 3 haftada binebiliyorum..Sen okadarda dayanamamışsın ;)
Güle güle kullan aracını çok güzelmiş rengi falan...
Kazasız belasız çok güzel bir seçim yapmsın abicim :)
Kocaman maşallah abi
5*114,3 galiba bijon aralıkları ceratoyla aynı olması lazım audi jantlarını 5*112 nasıl uyduruyorlar bilmiyorum belkide direk uyuyordur ama alternatif olarak değişikliklerin için düşünebilirsin:)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız bin :)
panjurdaki krom mat siyah yapılıp, çaprazlama çıkacak bi egzos ile tamamen nokta olur.
zaten siz işinizi bilirsiniz bire pek söz düşmez :D
Panjuru falan ellemeyi düşünmüyorum aslında, yurtdışında yeni logoları var onlardan uygun ebatta bulursam alıp takacağım.
Egsozla da uğraşmam sanırım, şu anki ucuyla arkadan en iyi görüntüyü veriyor zaten.
5x112 jant da tabiki takılabiliyor ama jant göbeği ve bijon delikleri uygun olması lazım, birkaç işlemle uydurulabilir ama öyle değecek bir jant da bulamadım 5x112de :)
yavuz benim corollayı satıp seninkinin 4 kapısından alsam mı ? tavsiye edermisin ne diyosun D:
allah kaza bela vermesin maşallah çok iyi olmuş
Teşekkürler ;)
Valla kardeşim, 1 dakika düşünmeden alınabilecek bir otomobil.
Kia ile alakası yok yani, auris var kız arkadaşımda belki biliyorsundur ikisini kıyaslarsam kia açık ara önde.
4 kapı neden düşünüyorsun? Tek kapı daha uzun, arka diz mesafesi daha fazla, bagajı da kocaman, herşeye yetiyor yani. Hiç coupe araba gibi boğmuyor içi de.
Onura sor, 1200km yol geldik beraber :D